Főoldal Hírek Csőposta Álarcos felvonulás és különleges fánkok a Farsangfarka Fesztiválon

Álarcos felvonulás és különleges fánkok a Farsangfarka Fesztiválon

2 perc átlagos olvasási idő
0
1,705
 ehaccp_topbanner3.jpg

Álarcos felvonulás, farsangi fánk-különlegességek, koncertek és gasztronómiai vásár is színesíti a Szentendrei Karnevál – Farsangfarka Fesztivál február 10-i és 11-i programját.

 

A Fő téri nagyszínpadon jövő szombaton a Holdviola zenekar ad koncertet, vasárnap pedig a Besh o droM szórakoztatja majd a közönséget – olvasható a szervezők közleményében.
A főtéren tűzkosarak mellett fényfestés gondoskodik mindkét este a hangulatról, napközben pedig a történelmi belváros utcáin a velencei karnevál hangulatát idéző maskarásokkal és szoboremberekkel találkozhatnak a látogatók.

A rendezvény legnépszerűbb és leglátványosabb része a fáklyás-álarcos felvonulás lesz, amelynek keretében tűzzsonglőr produkciókat is láthatnak az érdeklődők.

A nagyszínpadon mindkét napon át egymást követik a népzenei, világzenei, könnyűzenei koncertek, a gyerekeket pedig álarckészítéssel, gyerekműsorokkal és a szentendrei óvodások farsangoló produkciójával várják.

A Dumtsa sétálóutca átalakul karneváli hangulatú gasztronómiai vásárrá, ahol a látogatók megízlelhetik a farsangi időszakra jellemző ropogós sülteket, a farsangi fánkok nagy választékát, de gazdag pálinkakínálattal és jótékonysági malac- és báránysütéssel is készülnek a szervezők.

 

 

MTI/Archívum

 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

Az Év Friss Húsáru Kereskedője lett a SPAR

A SPAR Magyarország két áruháza is rangos elismerést kapott az Év Boltja 2024 szakmai vers…