Főoldal Hírek Ajánló Lukács István Séf, könyvbemutató road-show

Lukács István Séf, könyvbemutató road-show

3 perc átlagos olvasási idő
1
3,719
 ehaccp_topbanner3.jpg

Amennyiben szeretnéd, hogy nálatok is legyen egy könyvbemutató Road-show, akkor ne habozz, jelentkezz!

A szeptember 23-a mindent megváltoztat, ugyanis akkor jelenik meg Lukács István Séf című könyve. Onnantól pedig garantáljuk, hogy semmi sem lesz már ugyanaz!

A könyv az Ő példátlan életútját dolgozza fel, mégis az 50’-es évektől, a történéséket összefogva, a vendéglátás korrajza is egyben. Ez pedig mindeddig példátlan Magyarországon, ilyen eddig nem jelent meg. A könyvből többek között kiolvasható, 1956 történései, a szállodanyitások kora, a gebines időszak, valamint a magánszektor kialakulása is.

Azonban a könyv sem tartalmazhat minden információt, ezért gondoltunk egy nagyot és a könyvbemutató Road-show mellett döntöttünk, ahol az író-, olvasó találkozó keretein belül a résztvevők beszélgethetnek a könyvben lévő tartalmakról, a Séf úr életútjáról, valamint a kimaradt, de nem mindennapos <sokszor szaftos> sztorikról.

lukacs_istvan_sef_konyv_tamogatok

Így nem tehetünk mást, mint bevállaljuk. Nyakunkba vesszük az országot, és ellátogatunk mindazokhoz, akik magukra vállalják a Road show egy-egy állomásának biztosítását.

A Road show-n Lukács István séf, Kolbe Gábor (szerző) és a kiadó képviselője Asztalos István lesz jelen. Valamint állomásonként a támogatók közül néhányan megjelenhetnek.

Ezeken az állomásokon lehetőség nyílik majd a könyv megvásárlásra is, valamint annak azonnali dedikáltatására.

Az állomásokról, és időpontokról a kollégákat, médiapartnereinken keresztül, az Élelmezés szaklapon, és az Oldalas magazinon keresztül is értesíteni fogjuk.

Jelentkezz és megyünk!

+36/70-394-8771

Summary
0 %
Felhasználói értékelés : 5 (1 Szavazat)
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

A csomagolóanyagok új korszakát hozzák el a MATE kutatói

Gödöllő, 2024. május 14. – Napjainkban számos területen vált kardinális kérdéssé a fenntar…