Főoldal Hírek Ajánló Lukács István Séf, könyvbemutató road-show

Lukács István Séf, könyvbemutató road-show

3 perc átlagos olvasási idő
1
3,292
 ehaccp_topbanner3.jpg

Amennyiben szeretnéd, hogy nálatok is legyen egy könyvbemutató Road-show, akkor ne habozz, jelentkezz!

A szeptember 23-a mindent megváltoztat, ugyanis akkor jelenik meg Lukács István Séf című könyve. Onnantól pedig garantáljuk, hogy semmi sem lesz már ugyanaz!

A könyv az Ő példátlan életútját dolgozza fel, mégis az 50’-es évektől, a történéséket összefogva, a vendéglátás korrajza is egyben. Ez pedig mindeddig példátlan Magyarországon, ilyen eddig nem jelent meg. A könyvből többek között kiolvasható, 1956 történései, a szállodanyitások kora, a gebines időszak, valamint a magánszektor kialakulása is.

Azonban a könyv sem tartalmazhat minden információt, ezért gondoltunk egy nagyot és a könyvbemutató Road-show mellett döntöttünk, ahol az író-, olvasó találkozó keretein belül a résztvevők beszélgethetnek a könyvben lévő tartalmakról, a Séf úr életútjáról, valamint a kimaradt, de nem mindennapos <sokszor szaftos> sztorikról.

lukacs_istvan_sef_konyv_tamogatok

Így nem tehetünk mást, mint bevállaljuk. Nyakunkba vesszük az országot, és ellátogatunk mindazokhoz, akik magukra vállalják a Road show egy-egy állomásának biztosítását.

A Road show-n Lukács István séf, Kolbe Gábor (szerző) és a kiadó képviselője Asztalos István lesz jelen. Valamint állomásonként a támogatók közül néhányan megjelenhetnek.

Ezeken az állomásokon lehetőség nyílik majd a könyv megvásárlásra is, valamint annak azonnali dedikáltatására.

Az állomásokról, és időpontokról a kollégákat, médiapartnereinken keresztül, az Élelmezés szaklapon, és az Oldalas magazinon keresztül is értesíteni fogjuk.

Jelentkezz és megyünk!

+36/70-394-8771

Summary
0 %
Felhasználói értékelés : 5 (1 Szavazat)
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Már Budapesten is az okos élelmiszerek

Új taggal bővült az okos élelmiszereket gyártók és forgalmazók köre Magyarországon. Budape…