Csőposta Konferencia Gundel Ferenc születésének 100. évfordulója alkalmából Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2017-03-21 8 perc átlagos olvasási idő 0 2,456 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr A Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar Vendéglátás Intézeti Tanszéke tisztelettel meghívja Önt az Ízelítő a gasztronómia oktatásunk múltjából és jelenéből című konferenciára, mely Gundel Ferenc születésének 100. évfordulója alkalmából kerül megrendezésre a BGE Kutatói Napok sorozat keretében. Időpont: 2017. március 28. (kedd) 14.00 – 18.00 Helyszín: Budapesti Gazdasági Egyetem, 1054 Budapest, Alkotmány u. 9-11. Gundel Károly terem (II. előadó) Részletes program: 13.30-14.00 Regisztráció 14.00-14.30 Megnyitó, köszöntők Dr. Csillag Sára, tudományos rektorhelyettes Budapesti Gazdasági Egyetem Dr. Lugasi Andrea, mb. dékán, tanszékvezető Budapesti Gazdasági Egyetem – KVIK Vendéglátás Intézeti Tanszék 14.30-14.50 Dr. Kádas Lajos, BGE-KVIK – Vendéglátás Intézeti Tanszék Gondolatok a táplálkozás és élelmiszertudomány oktatásáról 14.50-15.10 Debreceni János, BGE-KVIK – Vendéglátás Intézeti Tanszék A vendéglátás-oktatás kihívásai 15.10-15.30 Dr.Sándor Dénes, BGE-KVIK – Vendéglátás Intézeti Tanszék Hallgatóink a hazai és nemzetközi versenyeken 15.30-15.50 Dr. Csizmadia László, BGE-KVIK – Turizmus Intézeti Tanszék Emlékezés Gundel Ferencre 15.50-16.45 Kollégák, barátok, tanítványok szabad visszaemlékezései 16:45 Baráti beszélgetés a közösségi térben kávéval és uzsonnával A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát kérjük, jelezze a vendeglatas.konferencia@uni-bge.hu elektronikus címen, legkésőbb 2017. március 24-ig. Jelentkezésének elfogadásáról visszajelzést küldünk.
Elindult a munka a házikertekben: több mint 17 millió színes tasakos vetőmag talál gazdára az idei szezonban
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Februárban megnyitják a látogatók előtt Déva várát Februárban megnyitják a látogatók előtt Déva várát Csaknem nyolc évnyi részleges …
Sörszövetség: továbbra is a 2019-es szint alatt a legnagyobb gyártók forgalma Az első négy hónapban az öt legnagyobb magyarországi sörgyártó termelése 1,6 millió hektoliter volt, …