Átólzéig Kakaó csinta Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-04-28 58 second read 0 1,161 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Kakaó csinta 1 darabhoz: 1 tojás, 1 kávéskanál kakaópor (Holland zsírszegény) 1 kávéskanál kókuszreszelék Elkészítése kimondottan egyszerű, hiszen az alapanyagokkal semmi más dolgunk nincs, mint alaposan elkeverni azokat. Kevés pihentetés után pedig már süthetjük is. A kisült kakaó csintákkal pedig más dolgunk nincs, mint kívánságunk szerint megtölteni és már fogyaszthatjuk is. Jó étvágyat kívánok!
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
A karácsonyi és újévi menüről beszélgetett vendégével Áder János új podcastjában A karácsonyi és újévi menüről, borválasztásról beszélgetett vendégével, Széll Tamás Michelin-csillagos séffel, konyhafőnökkel Áder …
Az osztrák kancellár 500 millió eurós segélycsomagot hirdetett a vendéglátóipar és a turizmus számára Noll Katalin, az MTI tudósítója jelenti – Bécs, 2020. május 11., hétfő (MTI) – …