Kakaó csinta

58 second read
0
1,220
 ehaccp_topbanner3.jpg

Kakaó csinta

 

 

1 darabhoz:

  • 1 tojás,
  • 1 kávéskanál kakaópor (Holland zsírszegény)
  •  1 kávéskanál kókuszreszelék

 

Elkészítése kimondottan egyszerű, hiszen az alapanyagokkal semmi más dolgunk nincs, mint alaposan elkeverni azokat. Kevés pihentetés után pedig már süthetjük is.

A kisült kakaó csintákkal pedig más dolgunk nincs, mint kívánságunk szerint megtölteni és már fogyaszthatjuk is.

Jó étvágyat kívánok! 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Chaine Ifjúsági Szakács Világbajnokság

CHAINE DES ROTISSEURS  A Chaine des Rotisseurs gasztronómiai társaságot 1248-ban Franciaor…