Átólzéig Kakaó csinta Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-04-28 58 second read 0 1,220 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Kakaó csinta 1 darabhoz: 1 tojás, 1 kávéskanál kakaópor (Holland zsírszegény) 1 kávéskanál kókuszreszelék Elkészítése kimondottan egyszerű, hiszen az alapanyagokkal semmi más dolgunk nincs, mint alaposan elkeverni azokat. Kevés pihentetés után pedig már süthetjük is. A kisült kakaó csintákkal pedig más dolgunk nincs, mint kívánságunk szerint megtölteni és már fogyaszthatjuk is. Jó étvágyat kívánok!
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Megjelent az Oldalas magazin 2016. szeptemberi száma! Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető …
Lecsós csirkecomb filé, párolt rizzsel Lecsós csirkecomb filé, párolt rizzsel Hozzávalók (4 személyre): 80 dkg csirkecomb 2 …