Átólzéig Hideg paprikakrémleves, naranccsal Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-04-28 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,074 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Hideg paprikakrémleves, naranccsal Hozzávalók (4 személyre): 2 evőkanál olívaolaj, 1 vöröshagyma aprítva, 2 gerezd fokhagyma összezúzva, 3 piros húsú paprika kimagozva, apróra vágva, 3 sárga húsú paprika kimagozva, apróra vágva, 2 kiskanál őrölt koriander, 1,2 l zöldségalaplé, 2 narancs leve, só és őrölt fekete bors, Az olajat egy lábasban felhevítjük, az apróra vágott hagymát és fokhagymát rádobjuk, üvegesre pároljuk. A paprikákat beledobjuk, és további 5 percig pirítjuk. Korianderrel fűszerezzük, majd alaplével felöntjük, felforraljuk, végül hozzáadjuk a narancs kifacsart levét. A levest botmixerrel áttörjük és sóval, borssal fűszerezzük. Majd miután lehűlt, tányérokba merjük, és friss bazsalikommal meghintve tálaljuk. Így egy pikáns, ugyanakkor különleges ételt készítettünk, amely mégis egy egyszerű elkészíthetőségű ételnek számít. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Konferencia Gundel Ferenc születésének 100. évfordulója alkalmából A Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar Vendéglátás Intézeti Tanszéke tisztelettel meghívja …
Ma tartották a Bocuse d’Or szakácsverseny magyarországi elődöntőjét Ma tartották a Bocuse d’Or szakácsverseny magyarországi elődöntőjét Tizenegy induló mérte …