Átólzéig Hideg paprikakrémleves, naranccsal Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-04-28 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,323 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Hideg paprikakrémleves, naranccsal Hozzávalók (4 személyre): 2 evőkanál olívaolaj, 1 vöröshagyma aprítva, 2 gerezd fokhagyma összezúzva, 3 piros húsú paprika kimagozva, apróra vágva, 3 sárga húsú paprika kimagozva, apróra vágva, 2 kiskanál őrölt koriander, 1,2 l zöldségalaplé, 2 narancs leve, só és őrölt fekete bors, Az olajat egy lábasban felhevítjük, az apróra vágott hagymát és fokhagymát rádobjuk, üvegesre pároljuk. A paprikákat beledobjuk, és további 5 percig pirítjuk. Korianderrel fűszerezzük, majd alaplével felöntjük, felforraljuk, végül hozzáadjuk a narancs kifacsart levét. A levest botmixerrel áttörjük és sóval, borssal fűszerezzük. Majd miután lehűlt, tányérokba merjük, és friss bazsalikommal meghintve tálaljuk. Így egy pikáns, ugyanakkor különleges ételt készítettünk, amely mégis egy egyszerű elkészíthetőségű ételnek számít. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Nem erősíti a csontokat a tej nagymennyiségű fogyasztása egy svéd kutatás szerint Nem erősíti a csontokat a tej nagymennyiségű fogyasztása egy svéd kutatás szerint (MTI) – …
Huszonkét Tourinform iroda újult meg országszerte A közel 110 tagú Tourinform hálózatból március végéig 22 iroda fejlesztése valósult meg egyenként …