Főoldal Hírek Átólzéig Jércemellsaláta kehely

Jércemellsaláta kehely

1 perc átlagos olvasási idő
0
1,417
 ehaccp_topbanner3.jpg

Jércemellsaláta kehely

 

Hozzávalók (4 személyre):

 

  • 40 dkg jércemell
  • 1 db sárgarépa
  • 3 db paradicsom
  • Néhány salátalevél
  • 1 dl extra szűz olivaolaj
  • 2 dl majonéz
  • 2 evőkanál tárkonyecet
  • 1 evőkanál dijoni mustár
  • bors

 

A zöldségeket megmossuk, majd a sárgarépát lereszeljük, a paradicsomot, az uborkát felcsíkozzuk. A salátaleveleket leszárítjuk, kockákra vágjuk, végül olivaolajjal meglocsoljuk.

A majonézt, dijoni mustárt és a tárkonyecetet kikeverjük, majd a salátához keverjük.

A csirkemellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd grillezzük. Ha megsült kihűtjük, felszeleteljük.

A salátával kibélelünk egy üvegpoharat, rátálaljuk a csirkemellet.

 

Jó étvágyat kívánunk!

 A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4.

www.nagyfatal.hu

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

A FINO fenntarthatósági törekvései

Az elmúlt évek során a FINO számos lépést tett a fenntarthatóság érdekében, különösen a ny…