Főoldal Hírek Átólzéig Jércemellsaláta kehely

Jércemellsaláta kehely

1 perc átlagos olvasási idő
0
1,010
 ehaccp_topbanner3.jpg

Jércemellsaláta kehely

 

Hozzávalók (4 személyre):

 

  • 40 dkg jércemell
  • 1 db sárgarépa
  • 3 db paradicsom
  • Néhány salátalevél
  • 1 dl extra szűz olivaolaj
  • 2 dl majonéz
  • 2 evőkanál tárkonyecet
  • 1 evőkanál dijoni mustár
  • bors

 

A zöldségeket megmossuk, majd a sárgarépát lereszeljük, a paradicsomot, az uborkát felcsíkozzuk. A salátaleveleket leszárítjuk, kockákra vágjuk, végül olivaolajjal meglocsoljuk.

A majonézt, dijoni mustárt és a tárkonyecetet kikeverjük, majd a salátához keverjük.

A csirkemellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd grillezzük. Ha megsült kihűtjük, felszeleteljük.

A salátával kibélelünk egy üvegpoharat, rátálaljuk a csirkemellet.

 

Jó étvágyat kívánunk!

 A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4.

www.nagyfatal.hu

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Alaptalan, felelőtlen rémhír, hogy pünkösdig zárva kell tartaniuk a szállodáknak és az éttermeknek

Alaptalan, felelőtlen rémhír, hogy pünkösdig zárva kell tartaniuk a szállodáknak és az étt…