Átólzéig Receptek Jércemellsaláta kehely Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-05-21 1 perc átlagos olvasási idő 0 1,010 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Jércemellsaláta kehely Hozzávalók (4 személyre): 40 dkg jércemell 1 db sárgarépa 3 db paradicsom Néhány salátalevél 1 dl extra szűz olivaolaj 2 dl majonéz 2 evőkanál tárkonyecet 1 evőkanál dijoni mustár só bors A zöldségeket megmossuk, majd a sárgarépát lereszeljük, a paradicsomot, az uborkát felcsíkozzuk. A salátaleveleket leszárítjuk, kockákra vágjuk, végül olivaolajjal meglocsoljuk. A majonézt, dijoni mustárt és a tárkonyecetet kikeverjük, majd a salátához keverjük. A csirkemellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd grillezzük. Ha megsült kihűtjük, felszeleteljük. A salátával kibélelünk egy üvegpoharat, rátálaljuk a csirkemellet. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Az idegenforgalom a gazdaság húzóágazata lett A turizmus és a vendéglátás a magyar gazdaság húzóágazata lett, ami az idegenforgalomban dolgozók áldozatos munkájának …
Hamarosan boltokban az első cannabis-szakácskönyv! Azoknak, akik már a falra másznak a klasszikus paprikás krumplitól, igazi csemegeként szolgál majd …