Főoldal Hírek Átólzéig Jércemellsaláta kehely

Jércemellsaláta kehely

1 perc átlagos olvasási idő
0
1,353
 ehaccp_topbanner3.jpg

Jércemellsaláta kehely

 

Hozzávalók (4 személyre):

 

  • 40 dkg jércemell
  • 1 db sárgarépa
  • 3 db paradicsom
  • Néhány salátalevél
  • 1 dl extra szűz olivaolaj
  • 2 dl majonéz
  • 2 evőkanál tárkonyecet
  • 1 evőkanál dijoni mustár
  • bors

 

A zöldségeket megmossuk, majd a sárgarépát lereszeljük, a paradicsomot, az uborkát felcsíkozzuk. A salátaleveleket leszárítjuk, kockákra vágjuk, végül olivaolajjal meglocsoljuk.

A majonézt, dijoni mustárt és a tárkonyecetet kikeverjük, majd a salátához keverjük.

A csirkemellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd grillezzük. Ha megsült kihűtjük, felszeleteljük.

A salátával kibélelünk egy üvegpoharat, rátálaljuk a csirkemellet.

 

Jó étvágyat kívánunk!

 A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4.

www.nagyfatal.hu

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
  • Egekben a fűszerárak

    A klímaváltozás miatt is drágul a trópusi növények termesztése Az egész bolygót érintő klí…
  • NMHH: egyre többet mobilnetezünk külföldön

    Sokkal bátrabban használunk mobilinternetet az országhatárokon túl, mint néhány évvel ezel…
  • Szatmári malom: Folyamatos fejlődés

    A 100%-ban magyar tulajdonú Szatmári Malom Kft több, mint 30 éve a magyar élelmiszeripar m…
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Intenzív országos terjeszkedésbe kezdett a Caffè Vergnano

Budapest, 2024. szeptember 3. – Az olasz prémium kávék rajongói újabb több mint 90 helyszí…