Átólzéig Receptek Jércemellsaláta kehely Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-05-21 1 perc átlagos olvasási idő 0 1,373 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Jércemellsaláta kehely Hozzávalók (4 személyre): 40 dkg jércemell 1 db sárgarépa 3 db paradicsom Néhány salátalevél 1 dl extra szűz olivaolaj 2 dl majonéz 2 evőkanál tárkonyecet 1 evőkanál dijoni mustár só bors A zöldségeket megmossuk, majd a sárgarépát lereszeljük, a paradicsomot, az uborkát felcsíkozzuk. A salátaleveleket leszárítjuk, kockákra vágjuk, végül olivaolajjal meglocsoljuk. A majonézt, dijoni mustárt és a tárkonyecetet kikeverjük, majd a salátához keverjük. A csirkemellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd grillezzük. Ha megsült kihűtjük, felszeleteljük. A salátával kibélelünk egy üvegpoharat, rátálaljuk a csirkemellet. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Csaknem százan kaptak ételfertőzést Kondoroson (MTI) – Mintegy száz gyerek és felnőtt lett rosszul a Békés megyei Kondoroson szerda …
Gulyásleves, ahogy mi készítjük Gulyásleves, ahogy mi készítjük Hozzávalók (4 személyre): 25 dkg marhalábszár 15 dkg …