Átólzéig Receptek Csirkepörkölt galuskával Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-05-21 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,586 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Csirkepörkölt galuskával Hozzávalók (4 személyre): 2 db csirkecomb 2 fej vöröshagyma 1 db tv paprika 1 db paradicsom 30 dkg liszt 3 tojás 10 dkg füstölt szalonna 1 dl olaj fűszerpaprika só bors A vöröshagymákat finomra vágjuk, és lepirítjuk. Ezután beletesszük a csirkecombokat. Hozzáadjuk a feldarabolt paprikát és paradicsomot. Az alapot megszórjuk fűszerpaprikával, majd felöntjük vízzel. Ízlés szerint sózzuk, és a húst addig pároljuk, amíg megpuhul. A csirkecombokat ekkor kiemeljük a pörköltalapból. A körethez galuskát készítünk, melyhez az alapanyagokat egy keverőtálba tesszük, sózzuk, majd vízzel felöntve kikeverjük, majd forró vízbe szaggatjuk és együtt készre főzzük. A csirkepörköltet a galuskával tálaljuk. Így egy ízletes, hagyományos alapokra épülő és tápláló ételt készítettünk, mely nem túl nehezen elkészíthető ételnek számít. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
A biológiai sokféleség nemzetközi napját ünnepli a Pilisi Parkerdő is Az idén 50 éves Pilisi Parkerdő Zrt. területén található Erdőanyai-völgyben a Parkerdő alapítója, Madas …
Dr. Lőrincz György a Máriás borász Dr. Lőrincz György a „Máriás” borász Amerre szőlőt művelnek, Mária-szobrok nőnek ki a földből …