Átólzéig Receptek Csirkepörkölt galuskával Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-05-21 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,312 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Csirkepörkölt galuskával Hozzávalók (4 személyre): 2 db csirkecomb 2 fej vöröshagyma 1 db tv paprika 1 db paradicsom 30 dkg liszt 3 tojás 10 dkg füstölt szalonna 1 dl olaj fűszerpaprika só bors A vöröshagymákat finomra vágjuk, és lepirítjuk. Ezután beletesszük a csirkecombokat. Hozzáadjuk a feldarabolt paprikát és paradicsomot. Az alapot megszórjuk fűszerpaprikával, majd felöntjük vízzel. Ízlés szerint sózzuk, és a húst addig pároljuk, amíg megpuhul. A csirkecombokat ekkor kiemeljük a pörköltalapból. A körethez galuskát készítünk, melyhez az alapanyagokat egy keverőtálba tesszük, sózzuk, majd vízzel felöntve kikeverjük, majd forró vízbe szaggatjuk és együtt készre főzzük. A csirkepörköltet a galuskával tálaljuk. Így egy ízletes, hagyományos alapokra épülő és tápláló ételt készítettünk, mely nem túl nehezen elkészíthető ételnek számít. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
2018 kimagasló éve a magyarországi légi közlekedésnek Mosóczi László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár szakmai elismeréseket adott át a nemzetközi polgári repülés napja …
Még pályázhatnak a panziók A nagy érdeklődésre tekintettel a panziók két hónappal tovább, 2018. március 14-ig nyújthatják be …