Átólzéig Grillezett kecskesajt fényezve, pikáns rukkola salátával Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2014-11-26 2 perc átlagos olvasási idő 0 2,241 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Grillezett kecskesajt fényezve, pikáns rukkola salátával Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg kecskesajt 20 dkg kaliforniai paprika 10 dkg lilahagyma 0,01 kg feketebors (őrölt) 2 db paradicsom 20 dkg rukkola 1 dl Oliva olaj 1 db narancs leve 2 kanál méz A rukkolát a feldarabolt zöldségekkel összeforgatjuk. Majd elkészítjük az öntetét, amely olivaolajból, mézből és facsart narancsléből áll. Ezzel összekeverjük és a köretet már tálalhatjuk is. A kecskesajtot felszeleteljük, és forró serpenyőben kevés olajon kisütjük. Itt használhatunk trükköket, mint például, ha belisztezzük, akkor hamarabb megpirul és kevésbé fog a serpenyőhöz tapadni, de mindez csak döntés kérdése, mert jó serpenyőben erre nincsen szükség. Ez egy egészséges étel, elég csak a kecskesajt jótékony hatásaira gondolnunk, amely jótékony hatását így megőriztük a készítés során. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Akik megmentik a zaccot – lezárult a Coca-Cola HBC Magyarország és a MATE által a kávézacc visszagyűjtésére kiírt egyetemi pályázat
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Jelentkezhetnek a hegedűsök az Anna-bál prímásversenyére Jelentkezhetnek a hegedűsök az Anna-bál prímásversenyére Balatonfüred Önkormányzata és a Hagyományok Háza 2013-ban …
Magyar házibivaly és gabonával gazdagított Bonduelle zöldségek – Chef workshop 2022. október 3-án rendezte meg az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete soron következő taggyűlését. A …