Átólzéig Grillezett kecskesajt fényezve, pikáns rukkola salátával Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2014-11-26 2 perc átlagos olvasási idő 0 2,354 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Grillezett kecskesajt fényezve, pikáns rukkola salátával Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg kecskesajt 20 dkg kaliforniai paprika 10 dkg lilahagyma 0,01 kg feketebors (őrölt) 2 db paradicsom 20 dkg rukkola 1 dl Oliva olaj 1 db narancs leve 2 kanál méz A rukkolát a feldarabolt zöldségekkel összeforgatjuk. Majd elkészítjük az öntetét, amely olivaolajból, mézből és facsart narancsléből áll. Ezzel összekeverjük és a köretet már tálalhatjuk is. A kecskesajtot felszeleteljük, és forró serpenyőben kevés olajon kisütjük. Itt használhatunk trükköket, mint például, ha belisztezzük, akkor hamarabb megpirul és kevésbé fog a serpenyőhöz tapadni, de mindez csak döntés kérdése, mert jó serpenyőben erre nincsen szükség. Ez egy egészséges étel, elég csak a kecskesajt jótékony hatásaira gondolnunk, amely jótékony hatását így megőriztük a készítés során. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Megemelik jövőre a szakképzésben dolgozó pedagógusok bérét A szakképzés erősítése részeként a kormány kiemelt megbecsülést és kiemelt bérezést kíván biztosítani a …
Könyv jelent meg Tata barlangjairól Könyv jelent meg Tata barlangjairól A Megalodus Barlangkutató és Geológus Szakcsoport …