Átólzéig Receptek Grillezett csirkemell, hagymás almaraguval Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-06-08 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,212 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Grillezett csirkemell, hagymás almaraguval Hozzávalók (4 személyre): 80 dkg csirkemell 2 fej vöröshagyma 3 db alma 2 evőkanál étolaj 2 kávéskanál erős paprikakrém 2 evőkanál méz 60 dkg burgonya 1 csokor petrezselyem 10 dkg vaj csipet bors só A csirkemellet szeleteljük, kissé megütögetjük, sózzuk, majd grillen megsütjük. Közben elkészítjük a ragut. A durvára vágott vöröshagymát kevés olajon megfuttatjuk. Rátesszük a szintén durvára vágott hámozott almát, sózzuk, borsozzuk, majd sütőzacskóba tesszük, lezárjuk és sütőben 1 órát sütjük. A burgonyát megtisztítjuk, majd felkockázzuk és sós vízben megfőzzük, ha megvan vajjal átkeverjük és vágott petrezselyemmel megszórjuk. A mézet és az erőspaprikakrémet összekeverjük. Tálaláskor a petrezselymes burgonyára tesszük a megsütött csirkemellet, megkenjük a mézes erős paprikával, mellé pedig a hagymás almaragut tálaljuk. Így egy csípős, de kimondottan ízletes ételt készítettünk, mely kellően érdekes ahhoz, hogy meglepje vele vendégeit, ugyanakkor elég egyszerűen elkészíthető. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Így találhat munkahelyet 50 felett Így találhat munkahelyet 50 felett Hiába a tapasztalat, 50 év fölött egyre nehezebb …
Boldoggá tehet a vásárlás? A vásárlási döntések szempontjából az Y és a Z generáció, vagyis az 1980 és …