Főoldal Hírek Ajánló Flora Professional – Chef Workshop

Flora Professional – Chef Workshop

8 perc átlagos olvasási idő
0
1,110
 ehaccp_topbanner3.jpg

Október 5-én került megrendezésre az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületének 2020-as évben hatodik workshopja, melyen az FLORA növényi termékeit, és a bennük rejlő lehetőségeket ismerhették meg a Séfek.

A szakmai találkozó Egyesületi ügyekkel kezdődött, majd a szokásos forgatókönyv szerint zajlott. A gyűlésen kitértek az elmúlt hetek, hónapok eseményire, valamint beszéltek a jövőbeli programokról. Úgy, mint az idő közben hatalmas sikerrel zárult OKÉS Országos Közétkeztetési szakácsversenyről, annak visszhangjáról, tapasztalatairól, valamint az öt országot felölelő és a hétvégén megrendezésre kerülő Magyarország étele 2020 szakácsverseny döntőjéről.

Elhangzott, hogy a COVID helyzetet folyamatosan figyelemmel kísérik, de a verseny megrendezésre kerül, mivel: „Az ország nem állhat le”. Így október 10-én kerül megrendezésre a döntő, majdnem az eredeti forgatókönyv szerint.

Kitértek a minden évben megrendezett Szakácsfelvonulás kérdésére is, a tagság a megrendezés mellett tette le a voksát, így a Szakácsfelvonulásra 2020. október 27-én 15:00 órai kezdettel kerül sor.

Katt a képre az esemény megnyitásához.

A folytatásban az elnök beszámolt a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarával (BKIK) frissen aláírt Együttműködésről és annak céljairól. Ezt egészítette ki a hamarosan induló közös projekt felvázolása is.

Őt Blendea Károly követte, aki az Upfield Professional culinary advisor-a, és aki most a FLORA nevű vegán termékcsaládjukat mutatta be a Séfeknek.

Beszédében elmondta:

„AZ EMBEREK VILÁGSZERTE EGYRE INKÁBB A NÖVÉNYI ALAPÚ ÉLELMISZEREK FELÉ FORDULNAK. ENNEK EGYRÉSZT EGÉSZSÉGÜGYI, MÁSRÉSZT ETIKAI OKAI VANNAK. SZAKÉRTŐK VAGYUNK A NÖVÉNYI ALAPÚ TÁPLÁLKOZÁS TERÉN, ÉS AZ ILYEN TERMÉKEK GYÁRTÁSÁBAN GLOBÁLISAN IS AZ ÉLEN JÁRUNK.”

Megtudtuk továbbá, hogy az Upfield Professional termékeit kifejezetten éttermek, nagykonyhák, professzionális konyhák, cukrászdák, pékségek, kávézók stb. számára fejlesztette ki. Professzionális termékeik – növényi főzőkrémek, habalapok, sütőzsiradékok, margarinok – hozzájárulnak a professzionális konyhák sikeréhez, így a vendégek elégedettségéhez.

Portfóliónkban megtalálhatóak vegetáriánus étrendbe illeszthető, laktózmentes, sőt, vegán és allergénmentes termékek is.

Termékeiknél prioritás az egyedülálló íz és minőség. Céljuk továbbá, hogy vevőiknek a legízletesebb, legszínvonalasabb termékeket adják, akár a főzésről, sütésről vagy tálalásról van szó.

Ezután bemutatta a cég termékeit:

Flora Plant Cream 31% zsírtartalmú vegán növényi habalap

Flora Plant Cream 15% zsírtartalmú vegán növényi főzőkrém

A Flora Plant Cream vegán növényi habalap főzéshez és habveréshez is remek – forradalmi megoldást jelentenek a professzionális konyhák számára, hiszen minden allergéntől mentesek, így a velük készült fogásokat gond nélkül kínálhatod ételallergiás vendégeidnek.

A Flora Plant Cream vegán termékek mindegyike:

  • Allergénmentes – minden hivatalos allergéntől mentes, pl.: glutén, diófélék, szója
  • Vegán
  • Laktózmentes, tejmentes
  • 100%-ban növényi alapú – lencsefehérje-készítmény és növényi olajak keveréke
  • Hőálló, alkohol- és savstabil
  • Alkalmas vízfürdős melegentartóhoz
  • Kiszerelés: 1 liter
  • Kartonozás: 8 x 1 l

A gyűlés Csipak Tamás mutatta be a professzionális, nagynyomású technológiával tartósított gyümölcs és zöldségleveit, melyek La Verde néven kerülnek forgalomba. A sokszínű felhasználásukról, és eddigi tapasztalatokról is tájékoztatta a séfeket, akik kérdések tucatjaival jelezték érdeklődésüket a termékek iránt.

A gyűlés a kávészünettel, majd ezt követően a kóstolóval és végül kötetlen beszélgetéssel zárult.

Még több fotó ide kattintva elérhető!

Cikk>>>:

Közzétette: Oldalas magazin – 2020. október 6., kedd

A Séfklub következő taggyűlésére november 2-án kerül sor.

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Málna mennyország és az újdonság: Kürtős BEJGLIBON lesz a 4. Kürtőskalács Vigalom fő attrakciója

A mákos és diós bejgliről lehet, hogy először a karácsony jut eszedbe, de mit szólnál, ha …