Életmód Az influenza időszakában különösen fontos a helyes táplálkozás Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2020-10-08 2 perc átlagos olvasási idő 0 217 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr A kép csak illusztráció! Az influenza időszakában különösen fontos a helyes táplálkozás és életmód – hívta fel a figyelmet a Dietetikusok Országos Szövetségének elnöke vasárnap az M1 aktuális csatornán. Szűcs Zsuzsanna hozzátette: a megfelelő táplálkozással erősített immunrendszer gyorsabban és könnyebben legyőzi a betegségeket. Mint mondta, az egészséges találkozást rendszeres, napi háromszori étkezéssel és a szezonnak megfelelő zöldség- és gyümölcsfogyasztással lehet megalapozni. Fontos még a rostokban gazdag élelmiszerek: gabonafélék, hüvelyesek és hagymafélék fogyasztása, amelyek a bélrendszerben élő mikrobáknak nyújtanak táplálékot, ezzel nagyban hozzájárulva az immunrendszer egészséges működéséhez – mondta a dietetikus. MTI Kép: Pixabay A húsfogyasztás veszélyeit vizsgálták Jelentős szigorításokat rendelt el a kormány Folytatódik az élelmiszerpazarlás elleni program Megjelent az Oldalas magazin 2021. márciusi száma! A Kőröstej saját standon mutatja be sajtjait Dubajban az expón
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
20-25 százalékkal több virsli fogy év végén Némileg lassult a koronavírus-járvány miatt a magasabb hústartalmú, nem műbélbe töltött, drágább virslik iránti …
Időközi sajtótájékoztatót tartott a Nemzeti Bor Maraton Budapesten Időközi sajtótájékoztatót tartott a Nemzeti Bor Maraton Budapesten a budai Vendéglő a KisBíróhoz étteremben …