Főoldal Hírek Ajánló Farsang és jótékonysági fánkevés a Várkert Bazárban

Farsang és jótékonysági fánkevés a Várkert Bazárban

7 perc átlagos olvasási idő
0
1,463
 ehaccp_topbanner3.jpg

Február 26-án, 14 órától ingyenes télbúcsúztató program várja a család minden tagját: gasztroélmény Buday Péter mesterszakáccsal, jótékonyság a bohócdoktorok javára, jelmezverseny és utcabál a Várkertben – közölte az OrientPress Hírügynökséggel a Várgondnokság Közhasznú Nonprofit Kft.

 

Mint írják, ínycsiklandó fánkok sülnek február utolsó vasárnapján a Várkert Bazár kertkapuja előtt. A fánkevés most nemes célt is szolgál, hiszen a bevétel teljes összegével Lalát a nevetésterápiával gyógyító bohócdoktort és a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítványt támogatják. Az alapítvány tagjai az ország számos pontján a mosolyukkal és vidámságukkal gyógyítanak, ezen a napon a látogatók a fánkevéssel járulhatnak hozzá a bohóckodik terápiájának további sikeréhez. A legjobb fánkreceptet „majd a Buday” megosztja a háziasszonyokkal. Buday Péter mesterszakács többféle fánkváltozatot is készít a szabadtéri látványsütésen, túrósat, sósat és persze tradicionális, farsangi szalagosat.

 

A télbúcsúztatás Farsangnapi kutyabállal veszi kezdetét 14 óra 30 perckor, a Csurgó zenekar koncertjére a legkisebbeket is várják. Az ezt követő maszkabálon a Netz Táncprodukció vezényli a jelmezversenyt. A legjobb, legötletesebb jelmezeket családi nyereménycsomaggal jutalmazzák, a szakértő zsűri pedig a közönség lesz.

 

17 órától koncertezik a Mystery Gang, a mulatság pedig a LanGaLéta gólyalábasokkal folytatódik.

 

Este 19 órától a Jerry Lee’s Rock & Roll Service varázsol utcabáli hangulatot a Várkert Bazár elé, a télbúcsúztatót tűzzsonglőr produkció zárja.

 

A rendezvényteremben délután 14-19 óra között a kicsiket ügyességi játékok és körhinta várja. Aki nem készült jelmezzel, válogathat a jelmeztárból, az összeállításokat profi fotós örökíti meg.

 

A rendezvény idején a Busójárás Mohácson 2016-ban című film bemutatójára is sor kerül – áll a közleményben.

 

Várgondnokság Közhasznú Nonprofit Kft./OPH Kép: pixabay.com

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Az Év Friss Húsáru Kereskedője lett a SPAR

A SPAR Magyarország két áruháza is rangos elismerést kapott az Év Boltja 2024 szakmai vers…