Ajánló Ez az Étrend, nem az az Étrend, ez komolyan gondolja Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2017-02-18 5 perc átlagos olvasási idő 0 2,420 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr A nemrégiben átadott vadonatúj weboldal után, januári ígéretéhez hűen, a tegnapi napon meghírdette első négy alkalomra szóló workshopját az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületének vezetése. A "Chef Workshop ©" nevű projektjükön minden Egyesületi tagjuk díjmentesen vehet részt, mivel céljukként fogadták, hogy a kollégáiknak fejlődési lehetőségeket biztosítnak, ahol az alapanyag- és technológiai ismeretük bővülhet. Minden túlzás nélkül kimondhatjuk, igazi jövőbe mutató programot indítottak el. Bár, az is igaz, hogy ezt egyébként már az Étrend Egyesület korábban alkalmazta, azonban az utóbbi években ez megszűnt. A mostani vezetés csak ehhez az értékes programhoz nyúlt vissza. Aki részt kíván venni a Chef Workshop-okon, annak nincs más dolga, mint jelentkezni az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületének tagságába. Aki pedig bemutatkozna a termékével, szolgáltatásával, vagy cégével a Séfklub tagjai előtt, annak csak jelentkeznie kell a weboldalukon megadott elérhetőségek valamelyikén. Íme az első négy alkalomra meghirdetett program: (Az esemény megtekintéséhez, kattints a dátumra.) 2017. július 3. BodrogSmoker – A klasszikus BBQ titkai – Horváth Zsolt, a BodrogSmoker, és a KicsiZsor Reggeliző tulajdonosának, kóstolással egybekötött bemutatója 2017. június 5. Aviko – A burgonya 50 arca! Minden, amit a burgonyáról tudni érdemes – Szabó Károly, az Aviko Food Service, képviselőjének kóstolással egybekötött prezentációja 2017. május 8. Ehető növények a gasztronómiában – Virágok – Pillár József, Kertészmérnök előadása. 2017. április 3. Gastro & Hotel – Rational bemutató – Szekeres Tibor, a Rational európai képviselőjének, egyben séfjének kóstolással egybekötött prezentációja
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Az idegenforgalom a gazdaság húzóágazata lett A turizmus és a vendéglátás a magyar gazdaság húzóágazata lett, ami az idegenforgalomban dolgozók áldozatos munkájának …
Megjelent az Oldalas magazin 2023. novemberi száma! Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a …