Főoldal Hírek Átólzéig Vége felé közeledik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület harmadik Együnk Egymásért Adománygyűjtő akciója.

Vége felé közeledik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület harmadik Együnk Egymásért Adománygyűjtő akciója.

2 perc átlagos olvasási idő
0
1,375
 ehaccp_topbanner3.jpg

Vége felé közeledik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület harmadik Együnk Egymásért Adománygyűjtő akciója.

Országos szinten több mint 80 helyszín és esemény csatlakozott a programhoz, hogy felhívja a lakosság figyelmét az éhezés elleni küzdelemre, és megmutassa, hogy összefogással, közösségi szellemben is lehet másokon segíteni – adta hírül a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközlemény.Vendéglátósok és sütni-főzni szerető önkéntesek fogtak össze a rászorulókért októberben. Tizennégy étterem, menza, kávézó, cukrászda várja 50 helyszínen kiemelt menüvel, az Élelmiszerbanknak dedikált fogással, vagy jótékonysági kuponnal a vendégeket. A programhoz csatlakozó önkéntesek további 35 adománygyűjtő eseményt szerveznek az Élelmiszerbank javára, amelyek keretében barátaikat, ismerősi körüket, munkatársaikat várják egy jótékonysági vacsorára, süteményvására, vagy munkahelyi közös ebédre.

Az adománygyűjtő akció során befolyt összeg, az Élelmiszerbank Egyesület működését támogatja, hogy a téli időszakban is minél több nélkülözőhöz tudjon élelmiszeradományt eljuttatni.

(news4business)

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

V. Szakácsfelvonulás: Új magyar étel és hófehér belváros

2022. szeptember 21-én ötödik alkalommal rendezte meg a már hagyományosnak mondható Szakác…