Főoldal Hírek Csőposta Év Fagylaltja verseny 2017.

Év Fagylaltja verseny 2017.

5 perc átlagos olvasási idő
0
2,306
 ehaccp_topbanner3.jpg

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete idén is meghírdette az Év fagylaltja, 2017-es versenyét. A 2017-es „Év Fagylaltja” versenyt a szegedi Virág Cukrászdában tartják, 2017. május 29-én, hétfőn.

A kiírás az előző évekhez képest jelentősen változott.

A legjelentősebb változtatás, hogy idén nincs kötelező íz, minden versenyző maximum két szabadon választott fagylalttal nevezhet. További változás, hogy a cukrászdák/fagylaltozók versenyében megszűnik a külön „A” és „B” kategória.

A tejes fagylaltoknál fagylalt bázisok használata engedélyezett, de minden fagylaltot csak saját készítésű, természetes összetevőkből készült öntettel, variegátóval, pasztával lehet ízesíteni a cukrászdák/fagylaltozók kategóriájában.

A fagylaltokhoz növényi eredetű habalap, hozzáadott növényi zsiradék, aroma, mesterséges színezék nem használható fel, és az értékelésnél a zsűri figyelembe veszi a fagylaltok hagyományos alap és járulékos anyagokból történő elkészítését.

Mentes kategóriában továbbra is egy versenyben indulnak a cukrászdák/fagylaltozók és az alapanyag gyártók/forgalmazók.

Mindenkit biztatunk a nevezésre, az „Év Fagylaltja” vándorkupa elnyerése nagy szakmai presztízst jelent, valamint az országos médiaérdeklődésnek köszönhetően a díjnyertes cukrászdák forgalom növekedésre is számíthatnak.

A részletes versenykiírás és a nevezési lap alább letölthető.

Év Fagylaltja versenykiírás 2017.

Év Fagylaltja nevezési lap 2017.

 

Amennyiben nem nyílna meg, a versenykiírások és jelentkezési lapok az ipartestület honlapjáról is letölthetők: www.cukraszat.net 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

Az Országos Étterem Hét közönségdíjasai áprilisban fix áras menüvel várják a vendégeket

Az Országos Étterem Hét vendégei által legjobbnak ítélt 22 étteremben április 15. és 21. k…