Főoldal Hírek A la carte EMMI rendelet: Szolgálati közlemény

EMMI rendelet: Szolgálati közlemény

2 perc átlagos olvasási idő
0
1,345
 ehaccp_topbanner3.jpg

EMMI rendelet: Szolgálati közlemény

 

A Nemzeti Egység Klaszter tagjai nevében a közelmúltban történt megkeresésünkre, Lázár János Miniszter úr, a mai napon személyesen aláírt válaszlevélben reagált. Elismerte, hogy korrekciót igénylő problémák felmerülhetnek ugyan, azonban véleménye szerint a rendszer egésze megfelelő alapokon nyugszik.

Valamint arra bátorított minket, hogy illetékességből stratégiai felvetésünket, és egyeztetésre vonatkozó javaslatunkat az Emberi Erőforrás Minisztériumához is juttassuk el.

 

Az elmúlt levelünk épp úgy, mint <ahogyan Miniszter úr kérésének megfelelően> a mai napon elküldött levelünk is tartalmazza, a 37/2014-es EMMI rendelettel kapcsolatban, tagságunk szakmai álláspontját, valamint Stratégiai nyilatkozatunk munkaanyagát.

Elmondtuk, hogy a Nemzeti Egység Klaszter teljes mértékben egyetért az egészségesebb táplálkozás célkitűzésével és ennek érdekében fejti ki tevékenységét. Ugyanakkor a leghatározottabb álláspontunk, hogy táplálkozási szokásainkat átgondolatlanul rövid idő alatt megváltoztatni nem lehet, ezért mindenképpen indokolt egy szakmailag megalapozott módosítás a rendelet gyakorlati végrehajtásával kapcsolatban.

Bízva az Emberi Erőforrások Minisztériumának együttműködési szándékában, valamint a sikeres együttműködés kezdetében várjuk megtisztelő válaszukat!

Addig pedig mindenkit türelemre intünk!

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat A la carte

Cikk ajánló

Málna mennyország és az újdonság: Kürtős BEJGLIBON lesz a 4. Kürtőskalács Vigalom fő attrakciója

A mákos és diós bejgliről lehet, hogy először a karácsony jut eszedbe, de mit szólnál, ha …