Átólzéig Előkelőbb környezetbe költözik a Costes Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2014-12-07 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,163 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Előkelőbb környezetbe költözik a Costes Magyarország első Michelin-csillagos étterme a Ráday utcában nyitott és egy darabig még ott is marad, bár mindennek kizárólag taktikai okai vannak, hiszen így megtarthatja Michelin csillagát. A napi.hu értesülései szerint a nagypolgári eleganciát közvetító, belvárosi Prestige Hotelben nyitja meg az új éttermet Gerendai Károly, és fontossági sorrendben az új egység lesz a vezető majd. Az új helyszínen a nemzetközi trendeknek megfelelően, harmonikus és letisztult terekben képzelik el a vendéglátást. A Costes Downtown a szállodai vendégek teljes körű étkeztetési kiszolgálása mellett természetesen nyitva áll majd az utcáról betérő látogatók előtt is. A mára már szűkössé vált Ráday utcai éttermi tér helyett itt közel kétszer annyi vendéget tudnak majd leültetni, valamint látványkonyha és séf asztal is várja a gasztronómia szerelmeseit – írta a ZeinaHotel közleménye alapján a napi.hu. A hotel és az étterem 2015 tavaszán nyitja meg kapuját. (kép: MTI / Beliczay László)
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Magyarok Országos Gyűlése, Ópusztaszer Ma nagy divat az ellenkezőjét állítani, de mi szeretjük Magyarországot, a magyar műveltséget és …
Eltűnhet a málna, terem a banán, új háziállatok lesznek a magyar mezőgazdaságban Elindult a Nagy Diák Agrárteszt 4. a MATE szakmai támogatásával Gödöllő, 2024. szeptember 5. …