Átólzéig Előkelőbb környezetbe költözik a Costes Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2014-12-07 2 perc átlagos olvasási idő 0 929 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Előkelőbb környezetbe költözik a Costes Magyarország első Michelin-csillagos étterme a Ráday utcában nyitott és egy darabig még ott is marad, bár mindennek kizárólag taktikai okai vannak, hiszen így megtarthatja Michelin csillagát. A napi.hu értesülései szerint a nagypolgári eleganciát közvetító, belvárosi Prestige Hotelben nyitja meg az új éttermet Gerendai Károly, és fontossági sorrendben az új egység lesz a vezető majd. Az új helyszínen a nemzetközi trendeknek megfelelően, harmonikus és letisztult terekben képzelik el a vendéglátást. A Costes Downtown a szállodai vendégek teljes körű étkeztetési kiszolgálása mellett természetesen nyitva áll majd az utcáról betérő látogatók előtt is. A mára már szűkössé vált Ráday utcai éttermi tér helyett itt közel kétszer annyi vendéget tudnak majd leültetni, valamint látványkonyha és séf asztal is várja a gasztronómia szerelmeseit – írta a ZeinaHotel közleménye alapján a napi.hu. A hotel és az étterem 2015 tavaszán nyitja meg kapuját. (kép: MTI / Beliczay László)
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Együtt fut a nemzet – Nemzeti Bor Maraton Együtt fut a nemzet – Nemzeti Bor Maraton Május 23-án indul Magyarország egyik …
NAK: jó cseresznye termésre számítanak Már megkezdődött a legkorábbi cseresznyefajták szedése; felgyorsította a cseresznye fejlődését és érését az, hogy …