Főoldal Hírek Ajánló Éljen a csoki!

Éljen a csoki!

5 perc átlagos olvasási idő
0
1,882
 ehaccp_topbanner3.jpg

Január 21-én Csukás István Gombóc Artúr, a nagy utazó című mesejátéka mellett igazi „csokiünneppel” várják a gyermekeket a miskolci Művészetek Házában. Szombat délután életnagyságú mesefigurák, csokiszökőkút, kézműves csokoládékóstolás és vásárlási lehetőség is várja az édesszájú gyerekeket és felnőtteket.

Január 21-én délután Gombóc Artúr látogat a Művészetek Házába. És hogy mit hoz magával? Természetesen közös kedvencünket, a csokoládét: kerek csokoládét, szögletes csokoládét, hosszú csokoládét, lapos csokoládét… ! Ez alkalomból pedig a Művészetek Háza is egy kisebb csokibirodalommá változik.

A hangversenyteremben 15 órától megelevenedik Csukás István és Szitha Miklós Gombóc Artúr mesehőse a Játékszín előadásában, akik a Művészetek Háza galériáján is szórakoztatják majd a gyerekeket az előadás után. Csukás István népszerű klasszikus meséjét maga a szerző dolgozta át a Játékszín felkérésére, s mindez az izgalmas zenétől, a Sajdik Ferenc-ihlette látványvilágtól és a nagyszerű színészi játéktól lesz különleges. A főszerepben a miskolci származású Vida Pétert láthatjuk.

A belső tereket kézműves csokoládék, csokiszökőkút, és óriásbábok töltik meg, akik a borongós januári napot is „megédesítik” a gyermekek és felnőttek számára. A programok 14 órától kezdődnek, amelyen maga Gombóc Artúr fogadja majd a gyermekeket.

 

OPH/Pixabay

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Év Fagylaltja verseny 2024

A Magyar Cukrász Ipartestület 2024-ben is megrendezte a nagy népszerűségnek örvendő Év Fag…