Főoldal Hírek Ajánló Éljen a csoki!

Éljen a csoki!

5 perc átlagos olvasási idő
0
1,629
 ehaccp_topbanner3.jpg

Január 21-én Csukás István Gombóc Artúr, a nagy utazó című mesejátéka mellett igazi „csokiünneppel” várják a gyermekeket a miskolci Művészetek Házában. Szombat délután életnagyságú mesefigurák, csokiszökőkút, kézműves csokoládékóstolás és vásárlási lehetőség is várja az édesszájú gyerekeket és felnőtteket.

Január 21-én délután Gombóc Artúr látogat a Művészetek Házába. És hogy mit hoz magával? Természetesen közös kedvencünket, a csokoládét: kerek csokoládét, szögletes csokoládét, hosszú csokoládét, lapos csokoládét… ! Ez alkalomból pedig a Művészetek Háza is egy kisebb csokibirodalommá változik.

A hangversenyteremben 15 órától megelevenedik Csukás István és Szitha Miklós Gombóc Artúr mesehőse a Játékszín előadásában, akik a Művészetek Háza galériáján is szórakoztatják majd a gyerekeket az előadás után. Csukás István népszerű klasszikus meséjét maga a szerző dolgozta át a Játékszín felkérésére, s mindez az izgalmas zenétől, a Sajdik Ferenc-ihlette látványvilágtól és a nagyszerű színészi játéktól lesz különleges. A főszerepben a miskolci származású Vida Pétert láthatjuk.

A belső tereket kézműves csokoládék, csokiszökőkút, és óriásbábok töltik meg, akik a borongós januári napot is „megédesítik” a gyermekek és felnőttek számára. A programok 14 órától kezdődnek, amelyen maga Gombóc Artúr fogadja majd a gyermekeket.

 

OPH/Pixabay

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Saját kriptovalutát indított egy osztrák szendvicsező

Tokenekkel lehet fizetni az LAMEA Sandwich Corner éttermeibenA komoly üzleti befektetés me…