Főoldal Hírek Ajánló Egyedi díjak készülnek a Magyarország étele szakácsversenyre

Egyedi díjak készülnek a Magyarország étele szakácsversenyre

4 perc átlagos olvasási idő
0
1,373
 ehaccp_topbanner3.jpg

Egyedi kézzel készített díjak készülnek a Magyarország étele szakácsversenyre, melynek gyártása a napokban már meg is kezdődött.

 

Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete (Séfklub) 2018. évben első alkalommal hirdette meg a Magyarország étele 2018 elnevezésű, élőmunkás meleg konyhai szakácsversenyét.

 

Mint korábban már beszámoltunk az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete és a Pannon Porcelán Kft. stratégiai megállapodásának köszönhetően a „Magyarország étele 2018.” szakácsverseny hivatalos tányérja az egyedi logóval ellátott „Fehér tulipánt” névre hallgató termékcsalád lett, mint ahogyan az egyedi, kézzel festett díjak is a Pannon Porcelán Kft. üzeméből kerülnek ki.  Ezen egyedi termékeknek már folyik is a gyártása.

 

A nyers arany festék, kiégetés előtt sötét, bronzos színű, ami a 820 C˚-os kiégetés után arany színűre változik… A háttérben egy már kiégetett tál látható. Középen a logó és a felirat kerámiamatricával készül, ami szintén 820 C˚-on kerül kiégetésre.

 

 

 

 

A verseny résztvevőinek egy emlékérem is készül, amelyen szintén megjelenik a verseny logója.

 

Még több kép>>>

Az együttműködés alapvető célja, hogy a méltatlanul mellőzött magyar porcelánipar piacát segítse, valamint a porcelánokon megjelenő népművészeti motívumokat visszahozza a családok és a vendéglők asztalára. Ehhez lehet a „Magyarország étele 2018.” szakácsverseny kiváló bemutatkozási lehetőség.

A Pannon Porcelán Kft. a piacon egyedüliként ötvözi a hagyományokat, a tradicionális magyar motívumokat a legmodernebb technológiákkal és trendekkel. Termékei a legmagasabb minőséget és maradandó értéket jelent, egyedülálló termékei hosszú évtizedekre lehetnek díszei a családi asztalnak és az otthonnak.

 

www.magyarorszagetele.hu

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Az Év Friss Húsáru Kereskedője lett a SPAR

A SPAR Magyarország két áruháza is rangos elismerést kapott az Év Boltja 2024 szakmai vers…