Főoldal Hírek Ajánló Egyedi díjak készülnek a Magyarország étele szakácsversenyre

Egyedi díjak készülnek a Magyarország étele szakácsversenyre

4 perc átlagos olvasási idő
0
1,130
 ehaccp_topbanner3.jpg

Egyedi kézzel készített díjak készülnek a Magyarország étele szakácsversenyre, melynek gyártása a napokban már meg is kezdődött.

 

Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete (Séfklub) 2018. évben első alkalommal hirdette meg a Magyarország étele 2018 elnevezésű, élőmunkás meleg konyhai szakácsversenyét.

 

Mint korábban már beszámoltunk az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete és a Pannon Porcelán Kft. stratégiai megállapodásának köszönhetően a „Magyarország étele 2018.” szakácsverseny hivatalos tányérja az egyedi logóval ellátott „Fehér tulipánt” névre hallgató termékcsalád lett, mint ahogyan az egyedi, kézzel festett díjak is a Pannon Porcelán Kft. üzeméből kerülnek ki.  Ezen egyedi termékeknek már folyik is a gyártása.

 

A nyers arany festék, kiégetés előtt sötét, bronzos színű, ami a 820 C˚-os kiégetés után arany színűre változik… A háttérben egy már kiégetett tál látható. Középen a logó és a felirat kerámiamatricával készül, ami szintén 820 C˚-on kerül kiégetésre.

 

 

 

 

A verseny résztvevőinek egy emlékérem is készül, amelyen szintén megjelenik a verseny logója.

 

Még több kép>>>

Az együttműködés alapvető célja, hogy a méltatlanul mellőzött magyar porcelánipar piacát segítse, valamint a porcelánokon megjelenő népművészeti motívumokat visszahozza a családok és a vendéglők asztalára. Ehhez lehet a „Magyarország étele 2018.” szakácsverseny kiváló bemutatkozási lehetőség.

A Pannon Porcelán Kft. a piacon egyedüliként ötvözi a hagyományokat, a tradicionális magyar motívumokat a legmodernebb technológiákkal és trendekkel. Termékei a legmagasabb minőséget és maradandó értéket jelent, egyedülálló termékei hosszú évtizedekre lehetnek díszei a családi asztalnak és az otthonnak.

 

www.magyarorszagetele.hu

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Szabadka központjában megnyílt az Öt Kenyér Pékség és Blaha Lujza Cukrászda

2021. szeptember 20-án, néhány hétnyi próbaüzem után hivatalosan is megnyílt a valamikori …