Átólzéig Receptek Diós-körtés csirkecomb saláta Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-06-17 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,491 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Diós-körtés csirkecomb saláta Hozzávalók (4 személyre): 40 dkg csirkecomb Néhány salátalevél 15 dkg dió 2 db körte 3 db narancs 4 evőkanál tárkonyecet 15 dkg méz 1 kiskanál oregano 12 dkg parmezán sajt 1 dl extra szűz olivaolaj 2 db lime só bors A csirkemellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd grillezzük. Ha megsült kihűtjük, felszeleteljük. A salátaleveleket leszárítjuk. A diót serpenyőben megpirítjuk, majd durvára törjük. A salátalevelekkel kibélelünk egy tálat, ráhalmozzuk a szeletelt körtét, és narancsot, végül a tetejére szórjuk a pirított diót. Az ecetet kikeverjük a mézzel és az oregánoval, végül meglocsoljuk vele a salátát. Tálaláskor parmezánforgáccsal megszórjuk, majd a csirkecombot is rátálaljuk, amire lime szeletet teszünk. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Profession.hu: Nógrád vármegye kivételével mindenhol aktívabbak voltak a munkakeresők a harmadik negyedévben
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Mosták kezeiket a fesztiválozók a VOLT-on Immár 26. alkalommal került sor a soproni Volt Fesztiválra 2018. június 26. – 2018. …
A St. Andrea pincészet borához komponált új desszertet az ország tortáját készítő cukrászmester Szó Gellért, az idei Magyarország tortáját megalkotó cukrászmester ezúttal a sokak által kedvelt egerszalóki …