Átólzéig Receptek Diós jércemellsaláta Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-05-16 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,073 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Diós jércemellsaláta Hozzávalók (4 személyre): 40 dkg csirkemell 2 db paprika 3 db paradicsom 1 fej lilahagyma 1 kisebb uborka 1 db sárgarépa Néhány salátalevél 15 dkg dió 4 evőkanál tárkonyecet 15 dkg méz 1 kiskanál oregáno 1 dl extra szűz olivaolaj só bors A zöldségeket megmossuk, majd a paprikát, a paradicsomot, az uborkát, a lilahagymát és a sárgarépát felcsíkozzuk. A csirkemellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd grillezzük. Ha megsült kihűtjük, felszeleteljük. A salátaleveleket leszárítjuk. A kenyeret kockákra vágjuk és lepirítjuk, végül olivaolajjal meglocsoljuk. A diót serpenyőben megpirítjuk, majd durvára törjük. A salátalevelekkel kibélelünk egy tálat, ráhalmozzuk a zöldségeket, végül a tetejére szórjuk a kenyérkockát és a pirított diót. Az ecetet kikeverjük a mézzel és az oregánoval, végül meglocsoljuk vele a salátát. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Elhunyt Paul Bocuse, a francia konyhaművészet megújítója Elhunyt 91 éves korában Paul Bocuse, a francia konyhaművészet megújítója. Évek óta Parkinson-kórban szenvedett. …
MTÜ: szeptemberben is a Balaton volt a legnépszerűbb Idén szeptemberben továbbra is a magyarok tartották mozgásban a szálláshelypiacot, összes vendégéjszakájuk negyedét a …