Átólzéig Receptek Diós jércemellsaláta Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-05-16 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,344 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Diós jércemellsaláta Hozzávalók (4 személyre): 40 dkg csirkemell 2 db paprika 3 db paradicsom 1 fej lilahagyma 1 kisebb uborka 1 db sárgarépa Néhány salátalevél 15 dkg dió 4 evőkanál tárkonyecet 15 dkg méz 1 kiskanál oregáno 1 dl extra szűz olivaolaj só bors A zöldségeket megmossuk, majd a paprikát, a paradicsomot, az uborkát, a lilahagymát és a sárgarépát felcsíkozzuk. A csirkemellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd grillezzük. Ha megsült kihűtjük, felszeleteljük. A salátaleveleket leszárítjuk. A kenyeret kockákra vágjuk és lepirítjuk, végül olivaolajjal meglocsoljuk. A diót serpenyőben megpirítjuk, majd durvára törjük. A salátalevelekkel kibélelünk egy tálat, ráhalmozzuk a zöldségeket, végül a tetejére szórjuk a kenyérkockát és a pirított diót. Az ecetet kikeverjük a mézzel és az oregánoval, végül meglocsoljuk vele a salátát. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Gyarapodott a világörökségek listája Újabb tizennégy kulturális helyszínt vett fel a világörökségek listájára az UNESCO világörökségi bizottsága Bakuban …
Egyre népszerűbb a természetjárás Egyre nagyobb az igény a természetvédelmi területek megismerésére Magyarországon: egy kutatás szerint az emberek …