Főoldal Hírek Átólzéig Capoeira aerobik Czanik Balázzsal immáron negyedszer

Capoeira aerobik Czanik Balázzsal immáron negyedszer

4 perc átlagos olvasási idő
0
1,308
 ehaccp_topbanner3.jpg

Capoeira aerobik sajtótájékoztató

 

2015.05.26.-án megtörtént a legújabb, immáron IV. Capoeira aerobik dvd sajtó előtti bemutatkozója!

 

Czanik Balázs és csapata tavaly nyáron leforgatta a legújabb capoeira dvd anyagát, ami elmondásuk szerint nagyon kemény edzésprogram lett! Igazi kihívás a fogyni, vagy mozogni vágyók számára.

A gyakorlatok ismerősek lehetnek a régebbi dvd lemezekről, de megújult lendülettel, továbbfejlesztve és sok új kombinációval gazdagodott az új lemez. A tornaanyagban szerepet kap a jókedv és vidámság is, ami megkönnyítheti a nehezebb gyakorlatok véghezvitelét, hiszen a csapat eltereli a figyelmünket.

A kunszentmiklósi kötődés

Marianna  a Marafitness  tulajdonosa is felkérést kapott a dvd-n való szerepvállalásra annak forgatása során, mint capoeira aerobik oktató, így mostantól a kunszentmiklósi edzővel akár otthonunkban is tornázhatunk rendszeresen.

 

Egy jó cél, avagy mozgás a városban

Balázs többször járt már Kunszentmiklóson, ahol a mára már rendszeresnek mondható februári fitt délután fő vendége volt! Balázzsal közös munkában, jó kapcsolatban áll Strobli Marianna, aki nagy szerepet vállal városunk sportéletében! Mara már több éve dolgozik azon, hogy kisvárosunkban élő emberek egészségi állapota a mozgás által javulhasson, fitten, és jobb közérzettel élhessenek.

Több éve látogathatjuk óráit és dolgozhatunk vele közös edzéseken és vehetünk részt a sportos eseményeken, egészségügyi rendezvényeken, fitt délutánokon. Rengeteg sikertörténet, nagy fogyás, egészségi állapot javulás kövezi Marianna és vendégei munkáját, ami bizakodásra ad okot, hogy kisvárosunkban is még jobban értéket kap a mozgás, és az egészséges életmód!

Az Oldalas magazin és a Capoeira aerobik

Az Oldalas magazin médiapartnerségi együttműködést kötött Czanik Balázzsal, a dvd lemez népszerűsítése érdekében, így a logónk feltűnik a DVD lemez is. A magunk részéről hiszünk abban, hogy minden mozgással kapcsolatos kezdeményezést támogatnunk kell, hiszen éppen a mozgás által javítható a lakosság egészségi állapota. Ez pedig mindannyiunk közös ügye! Így hát, mozgásra fel! 

 

 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

A csomagolóanyagok új korszakát hozzák el a MATE kutatói

Gödöllő, 2024. május 14. – Napjainkban számos területen vált kardinális kérdéssé a fenntar…