Átólzéig Receptek Hagymalekváros jércemell torony, grillezett zöldségekkel Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-05-28 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,366 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Hagymalekváros jércemell torony, grillezett zöldségekkel Hozzávalók (4 személyre): 60dkg jércemell 20 dkg kaliforniai paprika 20 dkg póréhagyma 20 dkg paradicsom 30 dkg cukkini 1 ek oregano 50 dkg lilahagyma 3 dl balzsamecet 15 dkg cukor 3 dkg snidling 1 dl oliva olaj 2 dkg só. 0,01 kg feketebors (őrölt) A jércemellet felszeleteljük, sózzuk, majd klopfoljuk, végül grillen megsütjük. Közben a körethez a grillezett zöldségeket egyforma nagyságúra vágjuk, és kevés olivaolajon, forró serpenyőben megsütjük, oreganóval és sóval ízesítjük. Hagymalekvárhoz a lilahagymát megtisztítjuk, majd egyforma cikkekre vágjuk. A cukrot karamellizáljuk, erre rátesszük a lilahagyma cikkeket, és elkeverjük. Hozzáadjuk a balzsamecetet és együtt beforraljuk. Végül hűtjük. Tálalásnál a grillezett zöldségeket a tányérra helyezzük, majd a csirkemellet a hagymalekvárral rétegezve rátálaljuk. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Magyar pálinkák is bemutatkoznak a jövő tavaszi düsseldorfi szakkiállításon Magyar pálinkák is bemutatkoznak a ProWein szakvásáron, a nemzetközi bor- és szeszesital-ágazat egyik legfontosabb …
Petrezselymes túróval töltött, rántott gomba, mentás joghurttal Petrezselymes túróval töltött, rántott gomba, mentás joghurttal Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg …