Átólzéig Receptek Hagymalekváros jércemell torony, grillezett zöldségekkel Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-05-28 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,065 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Hagymalekváros jércemell torony, grillezett zöldségekkel Hozzávalók (4 személyre): 60dkg jércemell 20 dkg kaliforniai paprika 20 dkg póréhagyma 20 dkg paradicsom 30 dkg cukkini 1 ek oregano 50 dkg lilahagyma 3 dl balzsamecet 15 dkg cukor 3 dkg snidling 1 dl oliva olaj 2 dkg só. 0,01 kg feketebors (őrölt) A jércemellet felszeleteljük, sózzuk, majd klopfoljuk, végül grillen megsütjük. Közben a körethez a grillezett zöldségeket egyforma nagyságúra vágjuk, és kevés olivaolajon, forró serpenyőben megsütjük, oreganóval és sóval ízesítjük. Hagymalekvárhoz a lilahagymát megtisztítjuk, majd egyforma cikkekre vágjuk. A cukrot karamellizáljuk, erre rátesszük a lilahagyma cikkeket, és elkeverjük. Hozzáadjuk a balzsamecetet és együtt beforraljuk. Végül hűtjük. Tálalásnál a grillezett zöldségeket a tányérra helyezzük, majd a csirkemellet a hagymalekvárral rétegezve rátálaljuk. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Séfklub: Határ a csillagos ég! 2018 november 5-én a budaörsi Friedmann házban volt a Chef workshop megtartva, melyen a …
Leginkább az internetről vadásszuk a szakikat A magyarok több mint fele az interneten keres szakembert, szerelőt, akitől fokozottabb, elsősorban a …