Átólzéig Receptek Zelleres, mézes jércemell, majonézes káposztasalátával Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-05-28 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,289 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Zelleres, mézes jércemell, majonézes káposztasalátával Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg csirkemell 1 db jégsaláta 1 kis fej káposzta 4 db sárgarépa 1 db lilahagyma 0,5 dl balzsamecet 1 dl fehérborecet 3 evőkanál méz 1 gyömbér 1 db angol zeller 2 dl majonéz 1 db citrom 2 dkg só. A csirkemellet felszeleteljük, majd sózzuk, és faszénparázson megsütjük. Közben elkészítjük a köretet, mely adott esetben a jégsalátából, a káposztából és a sárgarépából készül. Ehhez a majonézt kikeverjük, majd gyömbért reszelünk hozzá, végül a fehérborecettel és a balzsamecettel elkeverjük. Kicsit állni hagyjuk, majd tálalásnál a felszeletelt, sózott és kicsavart szeletelt jégsalátával és reszelt sárgarépával dúsított káposztasalátához keverjük. Mézből, apróra vágott angolzellerből és citromléből álló mártást készítünk, majd a megsült csirkemellet beleforraljuk és a saláta mellé tálaljuk. Így egy színes, egészséges, és könnyű ételt készítettünk, mellyel hozzájárulhatunk, a tavaszi vitaminbevitelhez. Sőt ez az étel különlegesen finom is. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Chef workshop 2020. szeptember 7-én került megrendezésre az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületének a nyáriszünet utáni első …
Júliusban a Horizonton túl, egy Távoli Galaxisban füstöltek a Séfek Az Étrend – Magyar Konyhafőnök Egyesülete július havi workshopjának az ürömi Öreg Sváb Étterem …