Főoldal Hírek Átólzéig A New York Caféban filmezett Anthony Bourdain

A New York Caféban filmezett Anthony Bourdain

4 perc átlagos olvasási idő
0
1,436
 ehaccp_topbanner3.jpg

A New York Caféban filmezett Anthony Bourdain

 

Az amerikai tévés személyiség Magyarországról készít filmet, így végigjárja azokat a helyeket, amelyek egyértelműen hazánk jellegzetességeit, sajátosságait, értékeit mutatják be. Ebből a sorból nem maradhatott ki a New York Kávéház sem, ahol nem csak forgatott, de kóstolt is az amerikai sztárszakács.

Anthony Bourdain két munkanapot töltött a Világ Legszebb Kávéházában. Az első napon 9, a másik napon 5 órát dolgozott kollégáival a patinás épület falai között. Nem csak a különleges kialakítású Kávéház részletei kötötték le a stáb figyelmét, több órát töltöttek a konyhában is Wolf András chef társaságában, hogy minél szebb és izgalmasabb felvételeket készíthessenek a gasztronómiai remekművekről.

Pihenésképpen pedig rendelt magának egy négyfogásos menüt, így megkóstolta a Libamájpástétomot zöldhagymával és lilahagyma lekvárral, a Bárány ragulevest tárkonnyal, a Csülökpörköltet bulgurral, valamint a Fogas filét petrezselyem pürével, mézes paszternákkal és édeskömény salátával. Természetesen a fogásokat hazai borokkal tette teljessé, az itallapon lévő nedűkből pohárba került az Árvay Furmint, a Gere Merlot, valamint a Béres Magita.

A Magyarországról készült film nagyjából fél év múlva kerül a CNN műsorára.

Anthony Bourdain amerikai szakács és televíziós személyiség, a Nem séfnek való vidék (Parts Unknown) műsorvezetője.  A CNN-en futó, utazással és ételekkel foglalkozó műsort a világ számos országában felvették már, de Európán belül eddig csak Spanyolországban, Szicíliában, Koppenhágában, illetve Oroszországban dolgoztak. Egészen mostanáig Közép-és Kelet-Európában nem készítettek egyetlen epizódot sem.

 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Az Év Friss Húsáru Kereskedője lett a SPAR

A SPAR Magyarország két áruháza is rangos elismerést kapott az Év Boltja 2024 szakmai vers…