Átólzéig A New York Caféban filmezett Anthony Bourdain Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-01-14 4 perc átlagos olvasási idő 0 1,421 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr A New York Caféban filmezett Anthony Bourdain Az amerikai tévés személyiség Magyarországról készít filmet, így végigjárja azokat a helyeket, amelyek egyértelműen hazánk jellegzetességeit, sajátosságait, értékeit mutatják be. Ebből a sorból nem maradhatott ki a New York Kávéház sem, ahol nem csak forgatott, de kóstolt is az amerikai sztárszakács. Anthony Bourdain két munkanapot töltött a Világ Legszebb Kávéházában. Az első napon 9, a másik napon 5 órát dolgozott kollégáival a patinás épület falai között. Nem csak a különleges kialakítású Kávéház részletei kötötték le a stáb figyelmét, több órát töltöttek a konyhában is Wolf András chef társaságában, hogy minél szebb és izgalmasabb felvételeket készíthessenek a gasztronómiai remekművekről. Pihenésképpen pedig rendelt magának egy négyfogásos menüt, így megkóstolta a Libamájpástétomot zöldhagymával és lilahagyma lekvárral, a Bárány ragulevest tárkonnyal, a Csülökpörköltet bulgurral, valamint a Fogas filét petrezselyem pürével, mézes paszternákkal és édeskömény salátával. Természetesen a fogásokat hazai borokkal tette teljessé, az itallapon lévő nedűkből pohárba került az Árvay Furmint, a Gere Merlot, valamint a Béres Magita. A Magyarországról készült film nagyjából fél év múlva kerül a CNN műsorára. Anthony Bourdain amerikai szakács és televíziós személyiség, a Nem séfnek való vidék (Parts Unknown) műsorvezetője. A CNN-en futó, utazással és ételekkel foglalkozó műsort a világ számos országában felvették már, de Európán belül eddig csak Spanyolországban, Szicíliában, Koppenhágában, illetve Oroszországban dolgoztak. Egészen mostanáig Közép-és Kelet-Európában nem készítettek egyetlen epizódot sem.
Akik megmentik a zaccot – lezárult a Coca-Cola HBC Magyarország és a MATE által a kávézacc visszagyűjtésére kiírt egyetemi pályázat
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Vörösboros szürkemarhapörkölt, galuskával Vörösboros szürkemarhapörkölt, galuskával Hozzávalók (4 személyre): 1 kg marhacomb vagy -lapocka 4 …
Az idegenforgalom a gazdaság húzóágazata lett A turizmus és a vendéglátás a magyar gazdaság húzóágazata lett, ami az idegenforgalomban dolgozók áldozatos munkájának …