Főoldal Hírek Átólzéig A New York Caféban filmezett Anthony Bourdain

A New York Caféban filmezett Anthony Bourdain

4 perc átlagos olvasási idő
0
1,395
 ehaccp_topbanner3.jpg

A New York Caféban filmezett Anthony Bourdain

 

Az amerikai tévés személyiség Magyarországról készít filmet, így végigjárja azokat a helyeket, amelyek egyértelműen hazánk jellegzetességeit, sajátosságait, értékeit mutatják be. Ebből a sorból nem maradhatott ki a New York Kávéház sem, ahol nem csak forgatott, de kóstolt is az amerikai sztárszakács.

Anthony Bourdain két munkanapot töltött a Világ Legszebb Kávéházában. Az első napon 9, a másik napon 5 órát dolgozott kollégáival a patinás épület falai között. Nem csak a különleges kialakítású Kávéház részletei kötötték le a stáb figyelmét, több órát töltöttek a konyhában is Wolf András chef társaságában, hogy minél szebb és izgalmasabb felvételeket készíthessenek a gasztronómiai remekművekről.

Pihenésképpen pedig rendelt magának egy négyfogásos menüt, így megkóstolta a Libamájpástétomot zöldhagymával és lilahagyma lekvárral, a Bárány ragulevest tárkonnyal, a Csülökpörköltet bulgurral, valamint a Fogas filét petrezselyem pürével, mézes paszternákkal és édeskömény salátával. Természetesen a fogásokat hazai borokkal tette teljessé, az itallapon lévő nedűkből pohárba került az Árvay Furmint, a Gere Merlot, valamint a Béres Magita.

A Magyarországról készült film nagyjából fél év múlva kerül a CNN műsorára.

Anthony Bourdain amerikai szakács és televíziós személyiség, a Nem séfnek való vidék (Parts Unknown) műsorvezetője.  A CNN-en futó, utazással és ételekkel foglalkozó műsort a világ számos országában felvették már, de Európán belül eddig csak Spanyolországban, Szicíliában, Koppenhágában, illetve Oroszországban dolgoztak. Egészen mostanáig Közép-és Kelet-Európában nem készítettek egyetlen epizódot sem.

 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Négy országból 1763 pálinka és párlat

Az Ongai Kulturális Egyesület által szervezett XIII. Quintessence Pálinka- és Párlatversen…