Átólzéig Receptek Klasszikus paprikás csirkecomb, galuskával Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-01-14 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,346 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Klasszikus paprikás csirkecomb, galuskával Hozzávalók (4 személyre): 4 db csirkecomb (egész) 2 fej hagyma 1-2 ek pirospaprika 2-3 paradicsom 1 ek házi paprikakrém zsiradék 1 kis doboz tejföl 2 kk liszt só A galuskához: 0,5 kg liszt 3 tojás só víz A csirkecombokat leöblítjük. A hagymákat apróra vágjuk, és a zsiradékon megdinszteljük. Ezután levesszük a gázról és hozzáadjuk a pirospaprikát, elkeverjük, majd mehetnek bele a csirkecombok. Hozzáadjuk a felaprított paradicsomokat és a házi paprika krémet. Lefedve kis lángon főzzük. Amikor a húsok megpuhulnak, kiszedjük őket, majd egy kis doboz tejfölben elkevert liszttel behabarjuk a zaftját. Ezután mehetnek vissza a combok. Újabb rövid ideig tartó forralás után tökéletes lesz. A körethez a galuskát megfőzzük, majd kevés olajon meglocsoljuk. Majd kitálaljuk az ételt! Így egy hagyományosan magyar ételt készítettünk, mely ízletes, kiválóan tálalható és ínycsiklandozó. Bár azt gondolom mindenki evett már ilyet, de mégis azt mondom, kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Hétezer diák táborozik a nyáron magyar erdőkben A héten tizenkét útvonalon elindultak az erdei vándortáborok, amelyekben hétezer általános iskolás és középiskolai …
Párizsi pontypatkó, joghurtos salátával, párolt rizzsel Párizsi pontypatkó, joghurtos salátával, párolt rizzsel Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg pontypatkó …