Átólzéig Receptek Klasszikus paprikás csirkecomb, galuskával Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-01-14 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,006 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Klasszikus paprikás csirkecomb, galuskával Hozzávalók (4 személyre): 4 db csirkecomb (egész) 2 fej hagyma 1-2 ek pirospaprika 2-3 paradicsom 1 ek házi paprikakrém zsiradék 1 kis doboz tejföl 2 kk liszt só A galuskához: 0,5 kg liszt 3 tojás só víz A csirkecombokat leöblítjük. A hagymákat apróra vágjuk, és a zsiradékon megdinszteljük. Ezután levesszük a gázról és hozzáadjuk a pirospaprikát, elkeverjük, majd mehetnek bele a csirkecombok. Hozzáadjuk a felaprított paradicsomokat és a házi paprika krémet. Lefedve kis lángon főzzük. Amikor a húsok megpuhulnak, kiszedjük őket, majd egy kis doboz tejfölben elkevert liszttel behabarjuk a zaftját. Ezután mehetnek vissza a combok. Újabb rövid ideig tartó forralás után tökéletes lesz. A körethez a galuskát megfőzzük, majd kevés olajon meglocsoljuk. Majd kitálaljuk az ételt! Így egy hagyományosan magyar ételt készítettünk, mely ízletes, kiválóan tálalható és ínycsiklandozó. Bár azt gondolom mindenki evett már ilyet, de mégis azt mondom, kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Vészesen közeleg a nevezési határidő vége Mint korábbi cikkünkben már megírtuk, újra meghirdetésre került a Magyarország étele 2019. és az …
Közétkeztetési napot tartottak, cél a minőségvezérelt közétkeztetés Közétkeztetési napot tartottak, cél a minőségvezérelt közétkeztetés A közétkeztetésben jó minőségű, hazai és …