Főoldal Hírek Csőposta A két Michelin csillagos Onyx étterem sommelierje, Angerman Öcsi, Boldogkőváralja felé veszi az irányt

A két Michelin csillagos Onyx étterem sommelierje, Angerman Öcsi, Boldogkőváralja felé veszi az irányt

4 perc átlagos olvasási idő
0
1,423
 ehaccp_topbanner3.jpg

A július 6-7-én megrendezésre kerülő Gönci Barack Vigasságon hat eredetvédett pálinkát mutat be a hazai sommelier-világ egyik méltán elismert tagja, Angerman Öcsi. A pálinkák mellé az Első Mádi Borház által megálmodott ételeket szolgálják majd fel, így téve teljessé az élményt.

 

Ahogy minden évben, idén is lesz Gönci Barack Vigasság Boldogkőváralján. A fesztivál szervezői ezúttal különösen nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy az uniós oltalom alatt álló magyar pálinkákat minél szélesebb körben megismertessék a közönséggel. Ennek apropójaként, július 7-én, 13.00-15.00 óra között a Bestillo Pálinkaházban exkluzív eredetvédett pálinkabemutatót szerveznek Angerman Lászlóval, a két michelin csillaggal is büszkélkedő Onyx étterem sommelierjével.

 

Öcsi számos külföldi és hazai elismeréssel bír és idén elnyerte a Magyarország Sommelier Bajnoka 2018 címet is. Bár általában borok körül láthatjuk, most azonban megmutatja, hogy a pálinkák világában is otthonosan mozog. A bemutatandó italok között szerepel majd a szabolcsi alma, a szatmári szilva, a gönci barack, a kecskeméti barack, a békési szilva és az újfehértói meggypálinka is. A kóstolás során kiderül majd, hogy milyen feltételei vannak az eredetvédettség megszerzésének, hogyan készülnek az említett nedűk, hogyan érdemes pálinkát ízlelni, és mire figyeljünk vásárláskor. A párlatok mellé, a Stílusos Vidéki Éttermiséghez tartozó Első Mádi Borház tökéletesen harmonizáló ételeit szolgálják majd fel, ezzel téve igazán páratlanná a programot.

 

A kétórás programon való részvétel regisztrációhoz, illetve jegyvásárlásához kötött, további információk: http://www.goncibarack.hu/exkluziv-programok/

https://www.facebook.com/events/2028247280823294/?active_tab=about

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

KÁN Egyetemi Napok – a Dunántúl legnagyobb agrárrendezvénye

Sajtótájékoztató keretében ismertették a szeptember 27-29. között megrendezésre kerülő KÁN…