Főoldal Hírek Színes A hagyomány és az innováció egyaránt jelen lesz az idei mezőgazdasági és élelmiszeripari kiállításon

A hagyomány és az innováció egyaránt jelen lesz az idei mezőgazdasági és élelmiszeripari kiállításon

2 perc átlagos olvasási idő
0
996
 ehaccp_topbanner3.jpg

Az idei Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) programjaiban a hagyomány és az innováció egyaránt jelen lesz – hangsúlyozta Daróczi László, az Agrármarketing Centrum ügyvezetője csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Az OMÉK-ot az idén szeptember 20-24. között tartják a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

Daróczi László kiemelte: a szakmai napot szeptember 19-én, még a közönségvásár nyitása előtt tartják, ahol konferenciákat, üzletember találkozókat rendeznek.

Az ügyvezető igazgató szólt arról, hogy a látogatók megismerkedhetnek a Kárpát-medencében előállított hagyományos élelmiszerekkel, gasztronómiai újításokkal, a mezőgazdaság, élelmiszeripar fejlődése mellett bemutatják a külföldi tapasztalatokat is.

Az OMÉK közönségvásár részében komplex családi programokat szerveznek gyerekeknek, felnőtteknek, köztük az állatokkal összefüggő rendezvények a korábbiakhoz képest kibővített területen lesznek – ismertette az Agrármarketing Centrum ügyvezetője.

 

MTI/Pixabay

 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Színes

Cikk ajánló

Málna mennyország és az újdonság: Kürtős BEJGLIBON lesz a 4. Kürtőskalács Vigalom fő attrakciója

A mákos és diós bejgliről lehet, hogy először a karácsony jut eszedbe, de mit szólnál, ha …