Főoldal Hírek Ajánló Lezajlottak az OKÉS Közétkeztetési szakácsverseny régiós elődöntői

Lezajlottak az OKÉS Közétkeztetési szakácsverseny régiós elődöntői

2 perc átlagos olvasási idő
0
1,289
 ehaccp_topbanner3.jpg

Lezajlottak az OKÉS Közétkeztetési szakácsverseny régiós elődöntői

 

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) támogatásával az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete (ÉTREND) és a Közétkeztetők, és Élelmezésvezetők Országos Szövetség (KÖZSZÖV) 2015. évben immár ötödik alkalommal hirdette meg az az OKÉS –t, azaz az Országos Közétkeztetési Szakácsversenyt. A verseny témája „tradicionális ételek a modern közétkeztetésben” volt.


Képünkön balról-jobbra: Némedi József (Étrend); Oravecz Márton (NÉBIH); és Zoltai Anna (NÉBIH)

Az első régiós elődöntőre 2015. november 14-én Pécsett került sor, míg a következő elődöntők 2015. november 21-én Miskolcon, és 22-én Budapesten zajlottak.

A régiókban lezajlott elődöntők eredményeinek összesítése alapján a 10 legjobb teljesítményt nyújtó csapat jutott az országos döntőbe, amelyre 2016 tavaszán kerül majd sor.

„Az elődöntőn szerzett tapasztalatok alapján a csapatoknak az országos döntő előtt lehetőségük lesz menüsoruk elkészítési és tálalási módján változtatni, a felkészülésükhöz mentor segítségét tudják majd igénybe venni.” -nyilatkoztta az Oldalas magazinnak, Némedi József az Étrend magyar Konyhafőnökök Egyesületének elnöke.

 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Elindult a munka a házikertekben: több mint 17 millió színes tasakos vetőmag talál gazdára az idei szezonban

  A kedvező tavaszi időjárás miatt elindult a munka a kiskertekben. Az idei szezonban…