Főoldal Hírek Ajánló Lezajlottak az OKÉS Közétkeztetési szakácsverseny régiós elődöntői

Lezajlottak az OKÉS Közétkeztetési szakácsverseny régiós elődöntői

2 perc átlagos olvasási idő
0
1,137
 ehaccp_topbanner3.jpg

Lezajlottak az OKÉS Közétkeztetési szakácsverseny régiós elődöntői

 

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) támogatásával az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete (ÉTREND) és a Közétkeztetők, és Élelmezésvezetők Országos Szövetség (KÖZSZÖV) 2015. évben immár ötödik alkalommal hirdette meg az az OKÉS –t, azaz az Országos Közétkeztetési Szakácsversenyt. A verseny témája “tradicionális ételek a modern közétkeztetésben” volt.


Képünkön balról-jobbra: Némedi József (Étrend); Oravecz Márton (NÉBIH); és Zoltai Anna (NÉBIH)

Az első régiós elődöntőre 2015. november 14-én Pécsett került sor, míg a következő elődöntők 2015. november 21-én Miskolcon, és 22-én Budapesten zajlottak.

A régiókban lezajlott elődöntők eredményeinek összesítése alapján a 10 legjobb teljesítményt nyújtó csapat jutott az országos döntőbe, amelyre 2016 tavaszán kerül majd sor.

“Az elődöntőn szerzett tapasztalatok alapján a csapatoknak az országos döntő előtt lehetőségük lesz menüsoruk elkészítési és tálalási módján változtatni, a felkészülésükhöz mentor segítségét tudják majd igénybe venni.” -nyilatkoztta az Oldalas magazinnak, Némedi József az Étrend magyar Konyhafőnökök Egyesületének elnöke.

 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Négy országból 1763 pálinka és párlat

Az Ongai Kulturális Egyesület által szervezett XIII. Quintessence Pálinka- és Párlatversen…