Főoldal Hírek Utazás Vasúti kedvezménnyel látogatható az OMÉK

Vasúti kedvezménnyel látogatható az OMÉK

4 perc átlagos olvasási idő
0
566
 ehaccp_topbanner3.jpg

A MÁV-START és a GYSEV ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt ad a szeptember 26-tól 29-ig tartó Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárra utazók részére Budapestre, a Keleti, a Déli és a Nyugati pályaudvarra, továbbá Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső, Zugló és Kelenföld állomásokra.

A kedvezményt kizárólag belföldi utazásra, másodosztályra lehet igénybe venni, első osztályú kocsiban történő utazáskor a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonat igénybe vétele esetén a megfelelő felárat is meg kell fizetni. Alkalmi menettérti jegy automatából, illetve elektronikus úton (e-ticket, otthon nyomtatott jegy, MÁV mobilalkalmazás) nem vásárolható meg.

A kedvezményes retúrjeggyel az utazást legkorábban szeptember 25-étől lehet megkezdeni, a visszautazást legkésőbb szeptember 30-án éjfélig kell befejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén, a Hungexpo 1-es és 2-es bejáratához közeli 25-ös pavilon mellett található MÁV-START mobilpénztárban lebélyegeztetik, – erre minden nap 10 órától 18 óráig lesz lehetőség.

A könnyebb eljutás érdekében a MÁV-START szeptember 20–24. között az egri, sátoraljaújhelyi, miskolci és békéscsabai InterCity, gyors- és sebesvonatokat kivételesen megállítja Kőbánya felsőn. Reggel a Keleti pályaudvarra tartókat, délután pedig a Keletiből induló járatokat állítják meg.


Mindezekről részletes információ itt található.

OPH/Pixabay
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Utazás

Cikk ajánló

Ünnepélyesen is megnyílt az Advent Bazilika

Vasárnap délután ünnepélyes megnyitón hivatalosan is kezdetét vette az Advent Bazilika ren…