Ajánló Pályázat szakácsoknak 2017. Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2017-08-26 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,906 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete pályázatot hirdetett szakácsok és szakácstanulók részére. A pályázatban 80 darab teljes munkaruha garnitúrára (1 db szakácskabát, 1 db nadrág, 1 db kötény) és/vagy 50 darab Paul Bocuse séfkésre tudnak igényt benyújtani a pályázók. Pályázni, annak időtartama alatt, 2017. augusztus 1. és 2017. szeptember 30-közötti időszakban van lehetőség. A kiírásnak mindenben megfelelő pályázatok benyújtói a pályázatban továbbra is azonos eséllyel vesznek részt, függetlenül attól, hogy hány éves szakmai rutinnal rendelkeznek. A pályázatban a szakmai elhivatottságot, a motivációt és a szakmai gondolkodást veszik figyelembe, és jutalmazzák. A pályázatról bővebben a Séfklub weboldalán informálódhatsz: www.etrendegyesulet.hu/palyazataink A sikeres pályázatbenyújtás feltételei: a pályázati adatlap hiánytalan kitöltése, a munkáltatói-, vagy iskolalátogatási igazolás kitöltése és e-mailben való elküldése, egy darab munka közbeni fénykép mellékelten való csatolása, A pályázat nyerteseinek névsorát 2017. október 27-én hozzák nyilvánosságra, melyet egy díjkiosztó rendezvény fog követni. A pályázat támogatói: Gasztro Prémium Kft. Aviko Helit Kft. Nestlé
Kiskarácsony lett a húsvét? Festett tojás és pénz helyett csoki és ajándék vár a locsolkodó gyermekekre
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Potápi: most nem a fejlesztési irányokról, hanem az eredmények megőrzéséről kell gondolkozni Potápi Árpád János szerint az ukrajnai háború körülményei között a nemzetpolitikában most a Bálványosi …
Szegedi pontyhalászlé Szegedi pontyhalászlé Hozzávalók (4 személyre): Az alapléhez: 50 dkg apróhal (keszeg, kárász) …