Főoldal Hírek Csőposta 18 féle bor- és 12 sajtkülönlegesség az Auchan standjánál a Gourmet fesztiválon

18 féle bor- és 12 sajtkülönlegesség az Auchan standjánál a Gourmet fesztiválon

5 perc átlagos olvasási idő
0
1,288
 ehaccp_topbanner3.jpg

18 féle bor- és 12 sajtkülönlegesség az Auchan standjánál a Gourmet fesztiválon

 

 Különleges borokkal és sajtokkal települ ki első alkalommal az idei Gourmet fesztiválra az Auchan május 12. és 15. között a Millenáris parkba. Az áruházlánc 18 féle borkülönlegességet mutat be kínálatából a rendezvényen, illetve 600 különböző sajtból álló választékából 12 félét kóstolhatnak meg a látogatók, többek között egy ír porter sörös és egy holland levendulás ízesítésűt is. Az áruházlánc célja a fesztiválon való megjelenéssel az, hogy még szélesebb körben megismertethesse prémium kínálatát.

Az Auchan is jelen lesz standjával az idei Gourmet fesztiválon május 12. és 15. között a Millenáris parkban. Az áruházlánc széles bor- és sajtválasztékának különleges termékeit mutatja be a rendezvényen, így a látogatók kóstolhatnak Franciaország tradicionális régióiból Bordeauxból, Burgundiából, Loire és Rhone völgyből bort vagy akár levendulás gouda sajtot is. A fesztivál résztvevői az Auchan Egy korty bouquet és egy falat délicatesse kuponjával, melyet a belépéskor kapnak meg, egy ingyenes sajt- vagy borkóstolót kaphatnak a francia áruházlánc standjánál.

Az Auchan a gasztronómiai fesztiválon olasz, francia, spanyol, új-zélandi és ausztrál borokat is kínál, így a standhoz látogatók olyan borkülönlegességeket kóstolhatnak meg, mint a Burgundiából származó 100 % chardonnay POUILLY FUISSE, mely a 2014. szeptemberi VINCE teszten is a legjobb bor címet nyerte el, vagy a La nostra Selezione Barolo, Észak-Olaszországból származó vörösbor. Az Auchan fesztivál kínálatában továbbá prosecco olasz gyöngyöző bor is szerepel.

A borok mellett „országok specialitásai” néven több mint 15 ország tradicionális sajtkülönlegességei szerepelnek az Auchan áruházak kínálatában, melyek kiváló kísérői lehetnek egy-egy finom bornak, vagy alkotóelemei egy sokszínű sajttálnak. Az áruházlánc kínálatában szereplő több mint 600 különböző sajtból a fesztivál látogatóinak 12 féle különlegességet van lehetőségük megkóstolni, a hagyományos sajtoktól egészen az új, innovatív ízesítésű sajtokig, mint például a holland levendulás gouda, a Cahillis ír porter sörös cheddar vagy a Manchego félkemény juhsajt. 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

A csomagolóanyagok új korszakát hozzák el a MATE kutatói

Gödöllő, 2024. május 14. – Napjainkban számos területen vált kardinális kérdéssé a fenntar…