Főoldal Hírek Csőposta 18 féle bor- és 12 sajtkülönlegesség az Auchan standjánál a Gourmet fesztiválon

18 féle bor- és 12 sajtkülönlegesség az Auchan standjánál a Gourmet fesztiválon

5 perc átlagos olvasási idő
0
1,251
 ehaccp_topbanner3.jpg

18 féle bor- és 12 sajtkülönlegesség az Auchan standjánál a Gourmet fesztiválon

 

 Különleges borokkal és sajtokkal települ ki első alkalommal az idei Gourmet fesztiválra az Auchan május 12. és 15. között a Millenáris parkba. Az áruházlánc 18 féle borkülönlegességet mutat be kínálatából a rendezvényen, illetve 600 különböző sajtból álló választékából 12 félét kóstolhatnak meg a látogatók, többek között egy ír porter sörös és egy holland levendulás ízesítésűt is. Az áruházlánc célja a fesztiválon való megjelenéssel az, hogy még szélesebb körben megismertethesse prémium kínálatát.

Az Auchan is jelen lesz standjával az idei Gourmet fesztiválon május 12. és 15. között a Millenáris parkban. Az áruházlánc széles bor- és sajtválasztékának különleges termékeit mutatja be a rendezvényen, így a látogatók kóstolhatnak Franciaország tradicionális régióiból Bordeauxból, Burgundiából, Loire és Rhone völgyből bort vagy akár levendulás gouda sajtot is. A fesztivál résztvevői az Auchan Egy korty bouquet és egy falat délicatesse kuponjával, melyet a belépéskor kapnak meg, egy ingyenes sajt- vagy borkóstolót kaphatnak a francia áruházlánc standjánál.

Az Auchan a gasztronómiai fesztiválon olasz, francia, spanyol, új-zélandi és ausztrál borokat is kínál, így a standhoz látogatók olyan borkülönlegességeket kóstolhatnak meg, mint a Burgundiából származó 100 % chardonnay POUILLY FUISSE, mely a 2014. szeptemberi VINCE teszten is a legjobb bor címet nyerte el, vagy a La nostra Selezione Barolo, Észak-Olaszországból származó vörösbor. Az Auchan fesztivál kínálatában továbbá prosecco olasz gyöngyöző bor is szerepel.

A borok mellett „országok specialitásai” néven több mint 15 ország tradicionális sajtkülönlegességei szerepelnek az Auchan áruházak kínálatában, melyek kiváló kísérői lehetnek egy-egy finom bornak, vagy alkotóelemei egy sokszínű sajttálnak. Az áruházlánc kínálatában szereplő több mint 600 különböző sajtból a fesztivál látogatóinak 12 féle különlegességet van lehetőségük megkóstolni, a hagyományos sajtoktól egészen az új, innovatív ízesítésű sajtokig, mint például a holland levendulás gouda, a Cahillis ír porter sörös cheddar vagy a Manchego félkemény juhsajt. 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

Magyarország étele 2023 elődöntő, egy titkos összetevővel

Tizenkét csapat jutott tovább és két tartalékot is megnevezett a zsűri a Magyarország étel…