Átólzéig Receptek Körtés-mézes jércemell saláta Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-04-22 1 perc átlagos olvasási idő 0 2,049 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Körtés-mézes jércemell saláta Hozzávalók (4 személyre): 4 db csirkemellfilé 6-8 evőkanál méz 1 kanál mustár só bors 1 kisebb fej saláta 1 db körte 4 db őszibarackbefőtt 1 db magozott megy 1 db citrom leve Elkészítés: A csirkemellet kevés sóval és borssal ízesítjük, majd a mustárból és mézből álló keverékkel bekenjük. A salátát felvágjuk, tányérra tesszük, meglocsoljuk a citrom levével, és mézzel, majd ráhalmozzuk a felvágott körtét és a szeletekre vágott grillezett csirkemellet. Végül mellétálaljuk a felvágott barack-, és meggybefőttet. Ez egy könnyű, és különlegesen pikáns étel, mellyel meglephetjük a vendégeinket, amellett pedig egészen egyszerűen elkészíthető. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Magyarország a Gastronomika kongresszus egyik díszvendége Díszvendégként vehet részt Magyarország az egyik legrangosabb gasztronómiai világkongresszuson, a Gastronomikán, amelyet október …
„Elit borszalon” Egerben Összesen 95 aranyérmes és 7 nagy aranyérmes bor született a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) …