Főoldal Hírek Átólzéig Körtés-mézes jércemell saláta

Körtés-mézes jércemell saláta

1 perc átlagos olvasási idő
0
1,956
 ehaccp_topbanner3.jpg

Körtés-mézes jércemell saláta

 

Hozzávalók (4 személyre):

 

  • 4 db csirkemellfilé
  • 6-8 evőkanál méz
  • 1 kanál mustár
  • bors
  • 1 kisebb fej saláta
  • 1 db körte
  • 4 db őszibarackbefőtt
  • 1 db magozott megy
  • 1 db citrom leve

 

Elkészítés:

A csirkemellet kevés sóval és borssal ízesítjük, majd a mustárból és mézből álló keverékkel bekenjük. A salátát felvágjuk, tányérra tesszük, meglocsoljuk a citrom levével, és mézzel, majd ráhalmozzuk a felvágott körtét és a szeletekre vágott grillezett csirkemellet.

Végül mellétálaljuk a felvágott barack-, és meggybefőttet.

Ez egy könnyű, és különlegesen pikáns étel, mellyel meglephetjük a vendégeinket, amellett pedig egészen egyszerűen elkészíthető.

 

Jó étvágyat kívánunk!

 A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4.

www.nagyfatal.hu

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Harmadik lett a magyar csapat a Bocuse d’Or világdöntőjén

Bronzérmes lett a Dalnoki Bence séf és Nyikos Patrik commis alkotta magyar csapat a Bocuse…