Főoldal Hírek Csőposta 2027-ig a METRO a fő támogatója a szakácsversenynek

2027-ig a METRO a fő támogatója a szakácsversenynek

4 perc átlagos olvasási idő
0
84
 ehaccp_topbanner3.jpg

A támogatási megállapodás megújításának köszönhetően 2027-ig biztosan a METRO a főszponzora a Bocuse d’Ornak – az együttműködés még 2005-ben kezdődött.

Az európai döntőt idén március 19-20-án rendezik meg a norvégiai Trondheimben: az induló csapatok közül a METRO a nemzeti vállalatain keresztül 6 ország – Magyarországon kívül Franciaország, Szlovákia, Spanyolország, Csehország és Törökország – szakácsválogatottjának felkészülését külön is támogatja. Emellett a METRO továbbra is főszponzora lesz a lyoni Bocuse d’Or világdöntőnek, ahol a megmérettetés során a METRO Franciaország biztosítja a kulináris alkotásokhoz szükséges kiváló minőségű termékeket.

A magyar METRO harminc éve partnere a hazai vendéglátóiparnak, és indulása óta elkötelezetten áll a gasztronómia fejlesztésének és népszerűsítésének szolgálatában. Az együttműködéssel a vendéglátás társadalmi elismertségét és fontosságát szeretné hangsúlyozni a vállalat, valamint reflektorfénybe állítani a magyar séftehetségeket.

Büszkék vagyunk rá, hogy a METRO alapanyagai nemesülnek kulináris műalkotásokká a verseny folyamán! A gasztronómia világa folyamatosan fejlődik és gazdagodik, így idén is szoros verseny elé nézhetünk. Sok sikert kívánunk a magyar csapatnak – Kelemen Roland candidate-nek, Fodor Noel commis-nak, Szabó László coachnak és Dalnoki Bence elnöknek – a trondheimi európai döntőhöz!” – foglalta össze Bősze Ákos, a METRO HoReCa üzletágfejlesztési vezetője.

A Trondheimben március 19-20-án zajló európai döntőn dől el, hogy mely országok mérkőzhetnek meg egymással a lyoni világdöntőn. Szurkoljunk együtt a magyar csapatnak!

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

Málna mennyország és az újdonság: Kürtős BEJGLIBON lesz a 4. Kürtőskalács Vigalom fő attrakciója

A mákos és diós bejgliről lehet, hogy először a karácsony jut eszedbe, de mit szólnál, ha …