Átólzéig Receptek Fűszervajjal töltött csirkemell, pikáns kevert salátával Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-06-23 2 perc átlagos olvasási idő 0 3,113 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Fűszervajjal töltött csirkemell, pikáns kevert salátával Hozzávalók (4 személyre): 80 dkg csirkemell 20 dkg bacon 25 dkg trapista sajt 20 dkg vaj Néhány salátalevél 15 dkg dió 2 db körte 3 db narancs 4 evőkanál tárkonyecet 15 dkg méz 1 kiskanál oregano 12 dkg parmezán sajt 1 dl extra szűz olivaolaj 2 db lime só bors A lágyra olvasztott vajból, sajtból és a zöldfűszerekből elkészítjük a fűszervajat, melyet folpackba tekerünk, és hengeresre formázunk. A csirkemellet felszeleteljük, klopfoljuk, sózzuk, majd az elkészített fűszervajjal megtöltjük, végül feltekerjük, és baconba, majd olajozott alufóliába csomagoljuk, grillen megsütjük. A salátaleveleket leszárítjuk. A diót serpenyőben megpirítjuk, majd durvára törjük. A salátalevelekkel kibélelünk egy tálat, ráhalmozzuk a szeletelt körtét, és narancsot, végül a tetejére szórjuk a pirított diót. Az ecetet kikeverjük a mézzel és az oregánoval, végül meglocsoljuk vele a salátát. Tálaláskor parmezánforgáccsal megszórjuk, majd a csirkecombot is rátálaljuk, amire lime szeletet teszünk. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Gasztro Csata 2015 Gasztro Csata 2015 A tegnapi napon több ezer érdeklődőt köszönthettek Győrújbaráton a 2015. …
Közel 300 szervezet vesz részt az ország megtisztításában Összesen mintegy 2,4 milliárd forint támogatással teheti tisztábbá az ország egy-egy szegletét, előzheti meg …