Főoldal Hírek Ajánló Séfklub: Éves közgyűlés – 2022.

Séfklub: Éves közgyűlés – 2022.

3 perc átlagos olvasási idő
0
35
 ehaccp_topbanner3.jpg

2022. május 2.-án a budaörsi Friedmann házban tartotta szokásos éves közgyűlését az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete.

A Séfklub megtartotta a soron következő taggyűlését, mely Közgyűlés is volt egyben. A Közgyűlés keretében a jelen lévő tagok, meghallgatták a 2021-es évre vonatkozó szakmai és pénzügyi beszámolót, majd egyhangúan elfogadták azt. később az elnöki beszámoló és a jövőbeli tervek is elhangoztak, melyet szintén egyhangúan fogadtak el.

A felmerülő kérdésre válaszolva, az elnök ismertette az elmúlt hetek eseményeit, köztük a Gundelben megrendezett XXIV. Séfbált. Elmondta, hogy Varga Károly, Ortó Gyula, Kiss Krisztián, Herédi Péter, Ságodi Márk, Bottyán Szilvia, Ferner Valentina, voltak azok, akik önzetlenül segítették a Bál sikeres megvalósulását. A jelenlévők személyes élménybeszámolóit követően, az önzetlen a cselekedetükért hatalmas tapsot kaptak a tagságtól.

A taggyűlés derekán az egyesület működéséről és hatékonyságának növeléséről egyeztettek, végül pedig a jövőbeli programokat tervezgették a tagok.

A soron következő taggyűlés június második hétfőjén kerül megrendezésre.

						
						
					
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Áprilisban 9,5 százalékkal nőttek az árak az előző év azonos hónapjához képest

Áprilisban 9,5 százalékkal nőttek a fogyasztói árak az egy évvel korábbihoz viszonyítva. L…