Ajánló Séfklub: Csomagolószerek újratöltve Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2023-11-07 5 perc átlagos olvasási idő 0 235 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr November 6.-án tartotta meg a soron következő taggyűlését az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete a budaörsi Friedmann házban, ahol a Balupack Kft által kínált csomagoló termékek voltak terítéken. A taggyűlés szokásosan Asztalos István elnök köszöntőjével kezdődött, aki beszélt az elmúlt időszak eseményeiről, valamint a következő egy év programjairól. Ebből kiderült, hogy meghirdetésre került a Magyarország étele 2024. szakácsverseny, mely több új elemmel fog bővülni, így azt egy egész napos rendezvénnyé kívánják „hízlalni”. Ezt követően beszélt a Schnitta Sámuel Éttermi Kultúráért Egyesülettel kötött stratégiai megállapodásról, melynek eredményeként két verseny is meghirdetésre került, a Magyarország díszasztala pincérverseny és a tanulóknak szóló Szakma Ifjú Mestere verseny. Végül a jubileumi, XXV. Séfbálról volt szó, mely a Hotel Benczúrban kerül megrendezésre. Kérte a tagságot, hogy aki még érdeklődést mutat a Bálra, az minél előbb vásárolja meg a jegyét, mivel a jegyek nagyrésze már elkelt, így félő, lesz olyan, aki a létszámkorlát miatt nem tud majd részt venni a bálon. Ezután mutatkozott be a Balupack Kft képviseletében Gungl Balázs, aki elmondta, hogy: „köszöni szépen a lehetőséget, amelynek keretében bemutathatta a Balupack.hu által forgalmazott termékeket és megoszthatta szakmai tudásukat a gasztronómia területén dolgozó szakértőkkel.” Sikerült tudást és névjegyeket cserélniük, mindeközben kiállították termékeiket és hasznos tanácsokkal látták el a résztvevőket. Konklúzió: megállapíthatjuk, ahogy a mostani taggyűlésen is tapasztaltuk, a szakácsok és a terméket előállító, vagy forgalomba hozó cégek között az élő kapcsolatnak csak előnyei lehetnek. Végül pedig párbeszéd alakult ki ajövő évi rendezvényekkel kapcsolatban. A munka elkezdődött, hamarosan folytatódik… Még több fotó ide kattintva elérhető >>> Következő taggyűlés időpontja: 2023. december 4. #Balupack #MagyarKonyhafőnökökEgyesülete #Kiállítás #Tanácsadás #Gasztronómia #SzakmaiKapcsolatok #BalupackCsapat Megérkezett a magyar görögdinnye, a nyár íze Feketén a tányér mögött: fekete fizetések a vendéglátásban Sztárkavalkád Balatonfüreden – ahogy még nem láttad és nem hallottad 30 éves a Krisna-völgyi Búcsú – ünnep, ami megérinti a lelked Indul a nyár legmenőbb sörös játéka Budapesten
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Ismét darvadozást rendeznek a Szegedi Fehér-tónál Ismét darvadozást rendeznek a Szegedi Fehér-tónál Darunéző túrák, madárgyűrűzés, fotós futam, kisvonatozás a …
Csípős grillezett kecskesajt, sült zöldségekkel Csípős grillezett kecskesajt, sült zöldségekkel Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg kecskesajt 20 …