Főoldal Hírek Ajánló Séfklub: Csomagolószerek újratöltve

Séfklub: Csomagolószerek újratöltve

5 perc átlagos olvasási idő
0
187
 ehaccp_topbanner3.jpg

November 6.-án tartotta meg a soron következő taggyűlését az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete a budaörsi Friedmann házban, ahol a Balupack Kft által kínált csomagoló termékek voltak terítéken.

A taggyűlés szokásosan Asztalos István elnök köszöntőjével kezdődött, aki beszélt az elmúlt időszak eseményeiről, valamint a következő egy év programjairól. Ebből kiderült, hogy meghirdetésre került a Magyarország étele 2024. szakácsverseny, mely több új elemmel fog bővülni, így azt egy egész napos rendezvénnyé kívánják „hízlalni”.

Ezt követően beszélt a Schnitta Sámuel Éttermi Kultúráért Egyesülettel kötött stratégiai megállapodásról,  melynek eredményeként két verseny is meghirdetésre került, a Magyarország díszasztala pincérverseny és a tanulóknak szóló Szakma Ifjú Mestere verseny.

Végül a jubileumi, XXV. Séfbálról volt szó, mely a Hotel Benczúrban kerül megrendezésre. Kérte a tagságot, hogy aki még érdeklődést mutat a Bálra, az minél előbb vásárolja meg a jegyét, mivel a jegyek nagyrésze már elkelt, így félő, lesz olyan, aki a létszámkorlát miatt nem tud majd részt venni a bálon.

Ezután mutatkozott be a Balupack Kft képviseletében Gungl Balázs, aki elmondta, hogy:


„köszöni szépen a lehetőséget, amelynek keretében bemutathatta a Balupack.hu által forgalmazott termékeket és megoszthatta szakmai tudásukat a gasztronómia területén dolgozó szakértőkkel.”

Sikerült tudást és névjegyeket cserélniük, mindeközben kiállították termékeiket és hasznos tanácsokkal látták el a résztvevőket.

Konklúzió: megállapíthatjuk, ahogy a mostani taggyűlésen is tapasztaltuk, a szakácsok és a terméket előállító, vagy forgalomba hozó cégek között az élő kapcsolatnak csak előnyei lehetnek.

Végül pedig párbeszéd alakult ki ajövő évi rendezvényekkel kapcsolatban.

A munka elkezdődött, hamarosan folytatódik…

Még több fotó ide kattintva elérhető >>>

Következő taggyűlés időpontja: 2023. december 4.

#Balupack #MagyarKonyhafőnökökEgyesülete #Kiállítás #Tanácsadás #Gasztronómia #SzakmaiKapcsolatok #BalupackCsapat

						
						
					
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

KÁN Egyetemi Napok – a Dunántúl legnagyobb agrárrendezvénye

Sajtótájékoztató keretében ismertették a szeptember 27-29. között megrendezésre kerülő KÁN…