Csőposta Jönnek az MI támogatásával fejlesztett első termékek Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2023-11-05 4 perc átlagos olvasási idő 0 232 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Iparágában Magyarországon elsőként a Hajdúsági Sütödék-csoport leánycégei jelennek meg hamarosan a piacon a Mesterséges Intelligencia (MI) támogatásával fejlesztett sütőipari termékekkel – jelentette be egy debreceni sajtótájékoztatón Szakács Tamás, a Hajdúsági Sütödék Zrt. vezérigazgatója.A vezető szerint 2022 novemberétől megváltozott a világ, a nagy nyilvánosság számára is elérhetővé váltak a különböző képességű MI-platformok. Mindenki „kóstolgatja” a technológiát, próbálja elképzelni mit, milyen módon használhat belőle az élete, munkája szempontjából. „Bár sok a félelem, ám erről a szekérről nem érdemes lemaradni. Már csak azért sem, mert ez a szekér holnap sportautóvá, holnapután pedig űrhajóvá válhat” – mondta a vezérigazgató.A cég az MI alkalmazás tanuló folyamataként fogta fel a termékfejlesztést. Az új technológia kapcsán megszületett etikai elvük szerint minden fontos kérdésről az ember dönt, az MI-k pedig ezen keretek között dolgoznak. Több mint fél tucat MI-platformot vontak be a munkájukba, így a termékötletek, a konkrét receptúrák, technológiai szempontok, vagy éppen a marketing, a kommunikáció és a kreatív elemek (honlapok, vizuális, zenei és verbális megoldások) kialakításába. „Az ízekről és a termékélményről véleményt a tesztek során kizárólag emberek alkottak. Ezért is remélem, hogy jól fogadják majd a piacokon a Mi & MI koncepció keretében készült termékeinket” – fejezte ki reményét Szakács Tamás.További információk: https://miesmi.hupixabayMagyarország étele 2025 középdöntő: a gasztronómiánk kulturális örökségünk Figyelem, már februárban elkezdődik a nagy táborvadászat! Itt a nagy pizzakörkép: a Guns N’ Roses a boxokért és side-okért rajong Megjelent az Oldalas magazin 2025. februári száma! Új szemléletű tenyésztéstechnológia projekt valósult meg a MATE Kaposvári Campusán
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Miért nem tiszteljük az élelmiszert? „Élj maradéktalanul!” címmel digitális konferenciát szervezett a Médiaunió Alapítvány az élelmiszerpazarlás csökkentéséértBudapest, 2020. október 28. …
Bíboros, Diós és Mákos – Az Év Bejglije 2024. verseny eredményei A Magyar Cukrász Ipartestület az idén ötödik alkalommal hirdette meg az Év Bejglije versenyt …