Főoldal Hírek Átólzéig Csirkecomb saláta, joghurtos öntettel

Csirkecomb saláta, joghurtos öntettel

2 perc átlagos olvasási idő
0
1,343
Csirkecomb saláta, joghurtos öntettel
 ehaccp_topbanner3.jpg

Csirkecomb saláta, joghurtos öntettel

      

Csirkecomb saláta, joghurtos öntettel

Hozzávalók (4 személyre):

 

  • 80 dkg csirkecomb
  • 2 fej lilahagyma
  • 2 evőkanál étolaj
  • 20 dkg paradicsom
  • 1 db kígyóuborka
  • 2 db tv paprika
  • 3 d joghurt
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál méz
  • 1 csokor petrezselyem
  • csipet bors

 

A csirkecombokat kicsontozzuk, a bőrt lehúzzuk róla, majd sózzuk és grillen megsütjük. A bőrt a külső felével kezdjük sütni, lehetőség szerint lesúlyozva, vasalva.

Közben elkészítjük a köretet, melyhez a zöldségeket felszeleteljük, és üvegpohárba tesszük. A megsütött csirkecombot felkockázzuk, és rá tálaljuk.

Az öntethez a joghurtot egy keverő tálba tesszük, majd darált fokhagymával és mézzel elkeverjük, végül sózzuk, és pohárba tálalt salátára kanalazzuk, petrezselyemmel megszórjuk.

Így egy egyszerű, de kimondottan ízletes ételt készítettünk, mely kellően érdekes ahhoz, hogy meglepje vele vendégeit, ugyanakkor elég egyszerűen elkészíthető. Fogyaszthatják akár hidegen is! Kóstolják csak meg!

 

Jó étvágyat kívánunk!

 A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4.

www.nagyfatal.hu

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Már Budapesten is az okos élelmiszerek

Új taggal bővült az okos élelmiszereket gyártók és forgalmazók köre Magyarországon. Budape…