Átólzéig Receptek Csirkecomb saláta, joghurtos öntettel Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-07-21 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,651 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Csirkecomb saláta, joghurtos öntettel Hozzávalók (4 személyre): 80 dkg csirkecomb 2 fej lilahagyma 2 evőkanál étolaj 20 dkg paradicsom 1 db kígyóuborka 2 db tv paprika 3 d joghurt 3 gerezd fokhagyma 1 evőkanál méz 1 csokor petrezselyem csipet bors só A csirkecombokat kicsontozzuk, a bőrt lehúzzuk róla, majd sózzuk és grillen megsütjük. A bőrt a külső felével kezdjük sütni, lehetőség szerint lesúlyozva, vasalva. Közben elkészítjük a köretet, melyhez a zöldségeket felszeleteljük, és üvegpohárba tesszük. A megsütött csirkecombot felkockázzuk, és rá tálaljuk. Az öntethez a joghurtot egy keverő tálba tesszük, majd darált fokhagymával és mézzel elkeverjük, végül sózzuk, és pohárba tálalt salátára kanalazzuk, petrezselyemmel megszórjuk. Így egy egyszerű, de kimondottan ízletes ételt készítettünk, mely kellően érdekes ahhoz, hogy meglepje vele vendégeit, ugyanakkor elég egyszerűen elkészíthető. Fogyaszthatják akár hidegen is! Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Szeptember 29-e ezentúl az állattenyésztők napja Egyhangú szavazással fogadta el a magyar Országgyűlés az állattenyésztők napjáról szóló parlamenti indítványt. Az …
Agrártárca: a hungarikumok a magyarság csúcsteljesítményei Az idei évben a Nemzeti Művelődési Intézet, a Népfőiskola Alapítvánnyal és a Magyar Nemzeti …