Főoldal Hírek Átólzéig Sajttal töltött baconos csirkemell rolád, majonézes burgonyasalátával

Sajttal töltött baconos csirkemell rolád, majonézes burgonyasalátával

2 perc átlagos olvasási idő
0
2,042
 ehaccp_topbanner3.jpg

Sajttal töltött baconos csirkemell rolád, majonézes burgonyasalátával

 

Hozzávalók (4 személyre):

 

  • 80 dkg csirkemell
  • 20 dkg bacon
  • 25 dkg trapista sajt
  • 2 evőkanál étolaj
  • 60 dkg burgonya
  • 3 tojás
  • 1 evőkanál mustár
  • 3 dl olaj
  • 1 csokor petrezselyem
  • csipet bors

 

A csirkemellet felszeleteljük, klopfoljuk, sózzuk, majd reszelt sajttal megszórjuk, végül feltekerjük, és baconba, majd olajozott alufóliába csomagoljuk, grillen megsütjük.

Közben elkészítjük a köretet, melyhez a burgonyát héjában megfőzzük, kihűtjük, megtisztítjuk és felkockázzuk. A majonézhez a tojássárgáját egy keverő tálba tesszük, majd mustárral elkeverjük, és lassan hozzákeverjük az olajat, végül sózzuk, és a kockázott burgonyához keverjük, petrezselyemmel megszórjuk.

Tálaláskor a majonézes burgonyára tesszük a megsütött csirkemellet, megszórjuk sajttal.

 

Így egy egyszerű, de kimondottan ízletes ételt készítettünk, mely kellően érdekes ahhoz, hogy meglepje vele vendégeit, ugyanakkor elég egyszerűen elkészíthető. Fogyaszthatják akár hidegen is! Kóstolják csak meg!

 

Jó étvágyat kívánunk!

 A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4.

www.nagyfatal.hu

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Új játszóhelyet nyit a Vígszínház a most induló évadban

Megnyitotta 2024/25-ös évadát a Vígszínház, amely a hétvégén Vígnappal, októbertől pedig V…