Átólzéig Receptek Sajttal töltött baconos csirkemell rolád, majonézes burgonyasalátával Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-06-18 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,952 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Sajttal töltött baconos csirkemell rolád, majonézes burgonyasalátával Hozzávalók (4 személyre): 80 dkg csirkemell 20 dkg bacon 25 dkg trapista sajt 2 evőkanál étolaj 60 dkg burgonya 3 tojás 1 evőkanál mustár 3 dl olaj 1 csokor petrezselyem csipet bors só A csirkemellet felszeleteljük, klopfoljuk, sózzuk, majd reszelt sajttal megszórjuk, végül feltekerjük, és baconba, majd olajozott alufóliába csomagoljuk, grillen megsütjük. Közben elkészítjük a köretet, melyhez a burgonyát héjában megfőzzük, kihűtjük, megtisztítjuk és felkockázzuk. A majonézhez a tojássárgáját egy keverő tálba tesszük, majd mustárral elkeverjük, és lassan hozzákeverjük az olajat, végül sózzuk, és a kockázott burgonyához keverjük, petrezselyemmel megszórjuk. Tálaláskor a majonézes burgonyára tesszük a megsütött csirkemellet, megszórjuk sajttal. Így egy egyszerű, de kimondottan ízletes ételt készítettünk, mely kellően érdekes ahhoz, hogy meglepje vele vendégeit, ugyanakkor elég egyszerűen elkészíthető. Fogyaszthatják akár hidegen is! Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Amerikai séf nyerte a S.Pellegrino Young Chef döntőjét Milánóban Az egyesült államokbeli Mitch Lienhard nyerte a S.Pellegrino Young Chef 2016 főzőverseny …
Az első szakmai napon túl… 2017. május 11-én került megrendezésre az I.Szakmai nap és Kezünkben a jövő! című konferencia …