Átólzéig Sajtómeghívó – Magyarország étele – Szamos Mátyás tányérdesszertverseny 2023. Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2022-12-09 3 perc átlagos olvasási idő 0 168 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Tisztelt Szerkesztők/Kollégák!Új kategóriával bővül a Magyarország étele program.Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete (Séfklub), a Felcsúti Letenyey Lajos Gimnázium Szakgimnázium és Szakközépiskola, és a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságának közreműködésével 2023-ban is megrendezi a Magyarország étele 2023. elnevezésű, élőmunkás, melegkonyhai szakácsversenyét, melynek nevezési időszaka már csak néhány napig, december 16-ig tart.Ez a program most új kategóriával bővül, mely a Magyarország étele program részeként, de önálló versenyként valósul majd meg.Ennek neve: Szamos Mátyás Tányérdesszertverseny, melynek beharangozó sajtótájékoztatójára invitáljuk most Önöket. Tányérdesszert kategóriában verseny még soha nem került megrendezésre Magyarországon.Amennyiben lehetőségük van rá, kérjük Önöket, legyenek kedvesek a 2022. december 12-én tartandó sajtótájékoztatón részt venni, az ott elhangzottakat rögzíteni és arról felületeiken hírt adni.A sajtótájékoztató időpontja: 2022. december 12. 09:00Helyszín: art’Otel Budapest, 1011 Budapest, Bem rkp. 16-19,Program:09:00 A sajtótájékoztató kezdete. Jelen lesz és/vagy felszólal:Dr. Rétvári Bence – a Belügyminisztérium Parlamenti államtitkára, Miniszterhelyettes,Dr. Nobilis Márton, az Agrárminisztérium élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkára (felkérés alatt)Kelényi Szamos Gabriella tulajdonos-vezérigazgató és Szamos László a Szamos Marcipán képviseletébenDr. Roszík Péter a BioKontroll Hungária Kft. ügyvezető, egyetemi docensEndrédi Zsolt, artOtel Budapest konyhafőnökeAsztalos István, Elnök, Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete,09:40 Szamos szaloncukor kóstolóVárjuk Önöket szeretettel, de kérjük, hogy sajtóregisztrációjukat 2022. december 12. 8:00 óráig legyenek kedvesek leadni az info@oldalasmagazin.hu e-mail címen.Esetlegesen felmerülő kérdéseikkel keressenek bizalommal!Asztalos István06703948771
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Elindult a Tartsd életben! kampány Elindult a Tartsd életben! kampány A hirtelen szívhalál vezető halálok egyike, mire kiérnek …
Sokaknak biztosít megélhetést a méhészkedés A méhészkedés több ezer család megélhetéséhez nyújt jövedelemforrást, s ezáltal közvetve hozzájárul a vidék …