Főoldal Hírek Átólzéig Sajtómeghívó – Magyarország étele – Szamos Mátyás tányérdesszertverseny 2023.

Sajtómeghívó – Magyarország étele – Szamos Mátyás tányérdesszertverseny 2023.

3 perc átlagos olvasási idő
0
52
 ehaccp_topbanner3.jpg

Tisztelt Szerkesztők/Kollégák!

Új kategóriával bővül a Magyarország étele program.

Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete (Séfklub), a Felcsúti Letenyey Lajos Gimnázium Szakgimnázium és Szakközépiskola, és a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságának közreműködésével 2023-ban is megrendezi a Magyarország étele 2023. elnevezésű, élőmunkás, melegkonyhai szakácsversenyét, melynek nevezési időszaka már csak néhány napig, december 16-ig tart.

Ez a program most új kategóriával bővül, mely a Magyarország étele program részeként, de önálló versenyként valósul majd meg.

Ennek neve: Szamos Mátyás Tányérdesszertverseny, melynek beharangozó sajtótájékoztatójára invitáljuk most Önöket. Tányérdesszert kategóriában verseny még soha nem került megrendezésre Magyarországon.

Amennyiben lehetőségük van rá, kérjük Önöket, legyenek kedvesek a 2022. december 12-én tartandó sajtótájékoztatón részt venni, az ott elhangzottakat rögzíteni és arról felületeiken hírt adni.

A sajtótájékoztató időpontja: 2022. december 12. 09:00

Helyszín: art’Otel Budapest, 1011 Budapest, Bem rkp. 16-19,

Program:

09:00 A sajtótájékoztató kezdete. Jelen lesz és/vagy felszólal:

  • Dr. Rétvári Bence – a Belügyminisztérium Parlamenti államtitkára, Miniszterhelyettes,
  • Dr. Nobilis Márton, az Agrárminisztérium élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkára (felkérés alatt)
  • Kelényi Szamos Gabriella tulajdonos-vezérigazgató és Szamos László  a Szamos Marcipán képviseletében
  • Dr. Roszík Péter a BioKontroll Hungária Kft. ügyvezető, egyetemi docens
  • Endrédi Zsolt, artOtel Budapest konyhafőnöke
  • Asztalos István, Elnök, Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete,

09:40 Szamos szaloncukor kóstoló

Várjuk Önöket szeretettel, de kérjük, hogy sajtóregisztrációjukat 2022. december 12. 8:00 óráig legyenek kedvesek leadni az info@oldalasmagazin.hu e-mail címen.

Esetlegesen felmerülő kérdéseikkel keressenek bizalommal!

Asztalos István

06703948771

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Harmadik lett a magyar csapat a Bocuse d’Or világdöntőjén

Bronzérmes lett a Dalnoki Bence séf és Nyikos Patrik commis alkotta magyar csapat a Bocuse…