Átólzéig Sajtómeghívó – Magyarország étele – Szamos Mátyás tányérdesszertverseny 2023. Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2022-12-09 3 perc átlagos olvasási idő 0 193 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Tisztelt Szerkesztők/Kollégák! Új kategóriával bővül a Magyarország étele program. Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete (Séfklub), a Felcsúti Letenyey Lajos Gimnázium Szakgimnázium és Szakközépiskola, és a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságának közreműködésével 2023-ban is megrendezi a Magyarország étele 2023. elnevezésű, élőmunkás, melegkonyhai szakácsversenyét, melynek nevezési időszaka már csak néhány napig, december 16-ig tart. Ez a program most új kategóriával bővül, mely a Magyarország étele program részeként, de önálló versenyként valósul majd meg. Ennek neve: Szamos Mátyás Tányérdesszertverseny, melynek beharangozó sajtótájékoztatójára invitáljuk most Önöket. Tányérdesszert kategóriában verseny még soha nem került megrendezésre Magyarországon. Amennyiben lehetőségük van rá, kérjük Önöket, legyenek kedvesek a 2022. december 12-én tartandó sajtótájékoztatón részt venni, az ott elhangzottakat rögzíteni és arról felületeiken hírt adni. A sajtótájékoztató időpontja: 2022. december 12. 09:00 Helyszín: art’Otel Budapest, 1011 Budapest, Bem rkp. 16-19, Program: 09:00 A sajtótájékoztató kezdete. Jelen lesz és/vagy felszólal: Dr. Rétvári Bence – a Belügyminisztérium Parlamenti államtitkára, Miniszterhelyettes,Dr. Nobilis Márton, az Agrárminisztérium élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkára (felkérés alatt)Kelényi Szamos Gabriella tulajdonos-vezérigazgató és Szamos László a Szamos Marcipán képviseletébenDr. Roszík Péter a BioKontroll Hungária Kft. ügyvezető, egyetemi docensEndrédi Zsolt, artOtel Budapest konyhafőnökeAsztalos István, Elnök, Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete, 09:40 Szamos szaloncukor kóstoló Várjuk Önöket szeretettel, de kérjük, hogy sajtóregisztrációjukat 2022. december 12. 8:00 óráig legyenek kedvesek leadni az info@oldalasmagazin.hu e-mail címen. Esetlegesen felmerülő kérdéseikkel keressenek bizalommal! Asztalos István 06703948771
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Sütve és főzve is egészséges a laskagomba, mégis keveset fogyasztunk belőle A többféleképpen elkészíthető laskagomba nemcsak finom, hanem magas rost- és fehérjetartalma miatt rendkívül egészséges …
Megjelentek a turizmus átalakuló szervezetéről szóló jogszabályok Megjelentek a turizmus átalakuló szervezetéről szóló jogszabályok Megjelentek a turizmusfejlesztés és -irányítás szervezetének átalakítását …