Átólzéig Receptek Rizses csirkemell, pikáns tejföllel Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-05-26 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,289 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Rizses csirkemell, pikáns tejföllel Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg csirkemell 1 fej vöröshagyma 20 dkg rizs ½ kg gomba 4 gerezd fokhagyma 1 dl tejszín 0,5 dl fehérbor 2 dl tejföl 1 zellerszár 1 db lime 15 dkg sajt mentalevél csipet bors só 2 evőkanál étolaj A csirkemellet felcsíkozzuk, sózzuk, serpenyőben megsütjük. Majd az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon megfuttatjuk. Rátesszük a szeletelt gombát, mellyel tovább pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, vágott petrezselyemmel megszórjuk. A körethez a rizst kevés olajon lepirítjuk, sózzuk, majd kilónként számított, 1,7 liter vízzel felöntjük, hozzáadunk egy vöröshagymát, és együtt készre pároljuk. Tálaláskor a ragut a rizzsel összeforgatjuk, majd hozzáadjuk a tejszínt, a fehér bort, és beforraljuk. Végül a tejfölből, lime levéből, apróra vágott mentalevélből és zellerszárból álló öntettel meglocsoljuk, majd sajttal megszórjuk. Így egy ízletes ételt készítettünk, mely kellően érdekes ahhoz, hogy meglepje vele vendégeit, ugyanakkor elég egyszerűen elkészíthető. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
AM: szigorodhatnak a mézkeverékek származás jelölési előírásai Eredményre vezettek az elmúlt két év erőfeszítései, a Mezőgazdasági és Halászati Tanács hétfői ülésén …
Veres István nyerte a Bocuse d’Or magyar döntőjét Veres István, a budapesti Babel étterem séfje és commis-ja (segédje), Molnár Bence nyerte a …