Átólzéig Receptek Rizses csirkemell, pikáns tejföllel Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-05-26 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,001 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Rizses csirkemell, pikáns tejföllel Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg csirkemell 1 fej vöröshagyma 20 dkg rizs ½ kg gomba 4 gerezd fokhagyma 1 dl tejszín 0,5 dl fehérbor 2 dl tejföl 1 zellerszár 1 db lime 15 dkg sajt mentalevél csipet bors só 2 evőkanál étolaj A csirkemellet felcsíkozzuk, sózzuk, serpenyőben megsütjük. Majd az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon megfuttatjuk. Rátesszük a szeletelt gombát, mellyel tovább pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, vágott petrezselyemmel megszórjuk. A körethez a rizst kevés olajon lepirítjuk, sózzuk, majd kilónként számított, 1,7 liter vízzel felöntjük, hozzáadunk egy vöröshagymát, és együtt készre pároljuk. Tálaláskor a ragut a rizzsel összeforgatjuk, majd hozzáadjuk a tejszínt, a fehér bort, és beforraljuk. Végül a tejfölből, lime levéből, apróra vágott mentalevélből és zellerszárból álló öntettel meglocsoljuk, majd sajttal megszórjuk. Így egy ízletes ételt készítettünk, mely kellően érdekes ahhoz, hogy meglepje vele vendégeit, ugyanakkor elég egyszerűen elkészíthető. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Túl sok a méhész Hazánk világelső méhsűrűségben, ami büszkeség is, de a méhészek legfőbb problémáját is hűen tükrözi. …
Háy István repceméze nyerte Az év méze 2016 díjat A 9. Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztiválon hirdették ki a fajtamézek versenyének …