Átólzéig Receptek Gesztenyés csirkemell fasírt Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2014-11-02 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,444 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Gesztenyés csirkemell fasírt A Rádió Egerben rendszeresen játszunk Food Pokert. Nemrég a gesztenye és a csirkemell került ki a kalapból. Megnéztük mi sülhet ki belőle. Szerintünk jó kis fasírt recept született. Gesztenyés csirkemell fasírt 250 gramm gesztenyepüré 250 gramm csirkemell darálva 1 kávéskanál currypor fél kávéskanál fehéj 1 kávéskanál Garam Masala Fél szál erős paprika (zöld hegyes) A gesztenyepürét összekeverjük a darált csirkemellel és az apróra vágott erős paprikával. Fűszerezzük, és pár órán át hűtőben érleljük. Kezünkkel gesztenye méretű fasírtokat formálunk, majd kicsit lapítunk rajta. Sózott napraforgó olajban lassan kisütjük. Mártogatós: 2 dl tejföl, 1 gerezd fokhagyma, maréknyi snidling, kávéskanálnyi frissen reszelt gyömbér, fél kávéskanál pirospaprika. Jó étvágyat! A recept Stiller Tamás, a www.schef.hu website szerzője tollából származik!
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
2021-ben megújult formában folytatódnak a nemzetpolitikai programok A Magyar Állandó Értekezlet (MÁÉRT) döntése értelmében 2021 a nemzeti újrakezdés éve. A tematikus …
Misztikus karácsonyi gyógynövényeink: mi a dió, a fagyöngy, és a fenyő titka? A karácsonyi ünnepkör a gyógynövények használatával kapcsolatban is rengeteg rítust és szokást tart számon. …