Főoldal Hírek Átólzéig Gesztenyés csirkemell fasírt

Gesztenyés csirkemell fasírt

2 perc átlagos olvasási idő
0
990
 ehaccp_topbanner3.jpg

Gesztenyés csirkemell fasírt

A Rádió Egerben rendszeresen játszunk Food Pokert. Nemrég a gesztenye és a csirkemell került ki a kalapból. Megnéztük mi sülhet ki belőle. Szerintünk jó kis fasírt recept született.

Gesztenyés csirkemell fasírt
  • 250 gramm gesztenyepüré
  • 250 gramm csirkemell darálva
  • 1 kávéskanál currypor
  • fél kávéskanál fehéj
  • 1 kávéskanál Garam Masala
  • Fél szál erős paprika (zöld hegyes)

A gesztenyepürét összekeverjük a darált csirkemellel és az apróra vágott erős paprikával. Fűszerezzük, és pár órán át hűtőben érleljük.
Kezünkkel gesztenye méretű fasírtokat formálunk, majd kicsit lapítunk rajta. Sózott napraforgó olajban lassan kisütjük.

Mártogatós: 2 dl tejföl, 1 gerezd fokhagyma, maréknyi snidling, kávéskanálnyi frissen reszelt gyömbér, fél kávéskanál pirospaprika.

Jó étvágyat!

 

A recept Stiller Tamás, a www.schef.hu website szerzője tollából származik! 
 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Új lehetőségek nyílnak meg a szakképzést választó nyolcadikosok előtt

Ösztöndíj és széles körű lehetőségek várják a szakképzést választó nyolcadikosokat –…