Átólzéig Receptek Gesztenyés csirkemell fasírt Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2014-11-02 2 perc átlagos olvasási idő 0 990 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Gesztenyés csirkemell fasírt A Rádió Egerben rendszeresen játszunk Food Pokert. Nemrég a gesztenye és a csirkemell került ki a kalapból. Megnéztük mi sülhet ki belőle. Szerintünk jó kis fasírt recept született. Gesztenyés csirkemell fasírt 250 gramm gesztenyepüré 250 gramm csirkemell darálva 1 kávéskanál currypor fél kávéskanál fehéj 1 kávéskanál Garam Masala Fél szál erős paprika (zöld hegyes) A gesztenyepürét összekeverjük a darált csirkemellel és az apróra vágott erős paprikával. Fűszerezzük, és pár órán át hűtőben érleljük. Kezünkkel gesztenye méretű fasírtokat formálunk, majd kicsit lapítunk rajta. Sózott napraforgó olajban lassan kisütjük. Mártogatós: 2 dl tejföl, 1 gerezd fokhagyma, maréknyi snidling, kávéskanálnyi frissen reszelt gyömbér, fél kávéskanál pirospaprika. Jó étvágyat! A recept Stiller Tamás, a www.schef.hu website szerzője tollából származik!
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Magyar fagylalt is különdíjat kapott egy nemzetközi fagylaltversenyen A gyenesdiási Bringatanya fagyizó csokoládéfagylaltja érdemelte ki a zsűri egyik különdíját a Gelato World …
Itt a fájlmegosztás vége? Új megközelítést hozott a fájlmegosztókkal szembeni szerzői jogi küzdelembe az Európai Unió Bíróságának egyik …