Átólzéig Pikáns pulykaragu, párolt rizzsel Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2014-12-10 2 perc átlagos olvasási idő 0 5,699 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Pikáns pulykaragu, párolt rizzsel Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg pulykamell 5 dkg dijoni mustár 16 dkg vöröshagyma 0,01 kg feketebors (őrölt), 10 szál kakukkfű 1 dl olaj 1 csokor petrezselyem 2 db kápia paprika 3 dkg cukor 2 dkg méz 1,5 dl fehérbor 2 dkg só. A pulykamellet felszeleteljük, majd az apróra vágott és kevés olajon lepirított vöröshagymára tesszük. Tovább pirítjuk, majd hozzáadjuk a dijoni mustárt, mellyel átforgatjuk. Azután a mézet és a cukrot, és a felcsíkozott kápia paprikát is hozzáadjuk, végül pedig a zöldfűszereket. Felöntjük a fehérborral és pár perc alatt beforraljuk. A körethez a rizst kevés olajon lepirítjuk, sózzuk, majd kilónként számított, 1,7 liter vízzel felöntjük, hozzáadunk egy vöröshagymát, és együtt készre pároljuk. Így egy ízletes ragut készítettünk, mely kellően pikáns ahhoz, hogy meglepje vele vendégeit, ugyanakkor elég egyszerűen elkészíthető. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Akik megmentik a zaccot – lezárult a Coca-Cola HBC Magyarország és a MATE által a kávézacc visszagyűjtésére kiírt egyetemi pályázat
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Több mint 4,2 milliárd forint idén lejáró egyenleg van még a SZÉP-kártyákon Több mint 4,2 milliárd forint idén május 31-én lejáró, 2015-ben kapott juttatás van még …
Felhívás Gundel Károly-díjra való jelölésre 2015. Felhívás Gundel Károly-díjra való jelölésre 2015. A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai …