Átólzéig Pikáns pulykaragu, párolt rizzsel Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2014-12-10 2 perc átlagos olvasási idő 0 3,802 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Pikáns pulykaragu, párolt rizzsel Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg pulykamell 5 dkg dijoni mustár 16 dkg vöröshagyma 0,01 kg feketebors (őrölt), 10 szál kakukkfű 1 dl olaj 1 csokor petrezselyem 2 db kápia paprika 3 dkg cukor 2 dkg méz 1,5 dl fehérbor 2 dkg só. A pulykamellet felszeleteljük, majd az apróra vágott és kevés olajon lepirított vöröshagymára tesszük. Tovább pirítjuk, majd hozzáadjuk a dijoni mustárt, mellyel átforgatjuk. Azután a mézet és a cukrot, és a felcsíkozott kápia paprikát is hozzáadjuk, végül pedig a zöldfűszereket. Felöntjük a fehérborral és pár perc alatt beforraljuk. A körethez a rizst kevés olajon lepirítjuk, sózzuk, majd kilónként számított, 1,7 liter vízzel felöntjük, hozzáadunk egy vöröshagymát, és együtt készre pároljuk. Így egy ízletes ragut készítettünk, mely kellően pikáns ahhoz, hogy meglepje vele vendégeit, ugyanakkor elég egyszerűen elkészíthető. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Egyre több alkalmi munkást jelentenek be szabályosan Az idén júniusban a bejelentett alkalmi munkások száma elérte a 269 ezret, míg 5 …
Pénteken kezdődik a Művészetek Völgye Pénteken kezdődik a Művészetek Völgye, a fesztiválon több mint 1500 program várja az érdeklődőket …