Átólzéig Pikáns pulykaragu, párolt rizzsel Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2014-12-10 2 perc átlagos olvasási idő 0 6,152 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Pikáns pulykaragu, párolt rizzsel Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg pulykamell 5 dkg dijoni mustár 16 dkg vöröshagyma 0,01 kg feketebors (őrölt), 10 szál kakukkfű 1 dl olaj 1 csokor petrezselyem 2 db kápia paprika 3 dkg cukor 2 dkg méz 1,5 dl fehérbor 2 dkg só. A pulykamellet felszeleteljük, majd az apróra vágott és kevés olajon lepirított vöröshagymára tesszük. Tovább pirítjuk, majd hozzáadjuk a dijoni mustárt, mellyel átforgatjuk. Azután a mézet és a cukrot, és a felcsíkozott kápia paprikát is hozzáadjuk, végül pedig a zöldfűszereket. Felöntjük a fehérborral és pár perc alatt beforraljuk. A körethez a rizst kevés olajon lepirítjuk, sózzuk, majd kilónként számított, 1,7 liter vízzel felöntjük, hozzáadunk egy vöröshagymát, és együtt készre pároljuk. Így egy ízletes ragut készítettünk, mely kellően pikáns ahhoz, hogy meglepje vele vendégeit, ugyanakkor elég egyszerűen elkészíthető. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
A hazai weboldalak közel fele nem biztonságos A hazai weboldalak közel fele nem biztonságos, a látogatók adatai veszélyben vannakBUDAPEST, 2020. szeptember …
Digitális forradalom jöhet az élelmiszeriparban is A turisztika, az építőipar és a logisztika mellett az élelmiszeripart is a digitális forradalom …