Átólzéig Receptek Padlizsánnal, hagymával töltött jércemell, hagymástört burgonyával Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-02-17 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,103 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Padlizsánnal, hagymával töltött jércemell, hagymástört burgonyával Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg csirkemell 20 dkg padlizsán 0,5 kg bacon 50 dkg vöröshagyma 0,01 kg feketebors (őrölt), 0,8 kg burgonya 2 evőkanál sertészsír 2 dkg só. A csirkemellet felszúrjuk, a megtisztított és kevés olajon lepirított hagymát, és padlizsánt sóval, borssal ízesítjük, majd a felszúrt csirkemellbe töltjük. Bacon-be göngyöljük és faszénparázson szép lassan megsütjük. A körethez a burgonyát megtisztítjuk, majd kockára vágjuk, és megfőzzük. Ha megfőtt burgonyanyomóval áttörjük és a zsíron lepirított hagymára tesszük. Sózzuk, borsozzuk. Ezután már csak a tálalás van hátra. Egy ízletes, és ínycsiklandozó ételt készítettünk, mely csirkemellből készült, viszont a bacon egyedi ízt kölcsönöz annak, így egy igazán különleges ételnek minősül. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
A fejtetűveszély miatt abba kellene hagyni a közös szelfizést az orosz fogyasztóvédelmi hatóság szerint
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Kedvenc magyaros ételeink, egy kis csavarral Így teszi a bacon hagyományos fogásainkat még finomabbáBármilyen újabb étkezési trendek és diéták jelenjenek …
Önkénteseken tesztelték a gyorsételek káros hatását Az egészségtelen, túlságosan feldolgozott, túl sós, cukros, zsíros ételek fogyasztásáról, vagyis az úgynevezett nyugati …