Átólzéig Receptek Padlizsánnal, hagymával töltött jércemell, hagymástört burgonyával Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-02-17 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,076 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Padlizsánnal, hagymával töltött jércemell, hagymástört burgonyával Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg csirkemell 20 dkg padlizsán 0,5 kg bacon 50 dkg vöröshagyma 0,01 kg feketebors (őrölt), 0,8 kg burgonya 2 evőkanál sertészsír 2 dkg só. A csirkemellet felszúrjuk, a megtisztított és kevés olajon lepirított hagymát, és padlizsánt sóval, borssal ízesítjük, majd a felszúrt csirkemellbe töltjük. Bacon-be göngyöljük és faszénparázson szép lassan megsütjük. A körethez a burgonyát megtisztítjuk, majd kockára vágjuk, és megfőzzük. Ha megfőtt burgonyanyomóval áttörjük és a zsíron lepirított hagymára tesszük. Sózzuk, borsozzuk. Ezután már csak a tálalás van hátra. Egy ízletes, és ínycsiklandozó ételt készítettünk, mely csirkemellből készült, viszont a bacon egyedi ízt kölcsönöz annak, így egy igazán különleges ételnek minősül. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Akik megmentik a zaccot – lezárult a Coca-Cola HBC Magyarország és a MATE által a kávézacc visszagyűjtésére kiírt egyetemi pályázat
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Újabb rekordévet zárt a turizmus Az első tíz hónap turisztikai adatai alapján 2016-ban is rekordévet zárhatott a turizmus – …
Elrajtolt a Magyarország étele 2021 szakácsverseny Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete (ÉTREND) a Felcsúti Letenyey Lajos Gimnázium Szakgimnázium és Szakközépiskola …