Főoldal Hírek Átólzéig Ötödszörre is díjazták a Magyarország imázsfilmet

Ötödszörre is díjazták a Magyarország imázsfilmet

5 perc átlagos olvasási idő
0
1,323
 ehaccp_topbanner3.jpg

Ötödszörre is díjazták a Magyarország imázsfilmet

 

Negyedik, Cannes-i díja után a legújabbat a Sanghaji Turisztikai Vásárhoz kapcsolódó megmérettetésen nyerte el a Magyarország imázsfilm november 15-én. A kínai vásáron a ugyanis egyértelmű győzelmet aratott: a Legjobb Turisztikai Imázsfilmnek választották a „More than Expected” alkotást. 

 

Szuggesztív zenéjével, kiváló rendezésével és lenyűgöző képeivel nem csak a  Shanghai Vásár szakmai közönségének tetszést nyerte el, hiszen egy hónapja, október 2-án, Cannes-ban Ezüst Delfinnel jutalmazták a 2013-as imázsfilmünket a turisztikai filmek kategóriájában.

Ekkor Franciaországban, a vállalati filmek díjazására specializálódott Cannes Corporate Media & TV Awards díjátadóján Ezüst Delfin-díjat nyert a puszta-paprika-csárda hármasától jelentősen eltávolodó film, mely a termálvizekre és az innovatív magyar találmányokra helyezte a hangsúlyt.

A tavaly debütált alkotás a berlini Tourism Media Award multimédiaversenyen mérettetett meg először, ahol az ITB Ezüst Medve-díját érdemelte ki, s a zsűri kiemelte a spot erőteljes érzelmi értékét.

Idén júniusban, Spanyolországban nyerte el a legjobb turisztikai imázsfilmnek járó plakettet acsodaszép hazai úti célokat népszerűsítő videó, mely a romantikus épületeinkbe, inspiráló városainkba invitálja a látogatókat.

 
 
Hévízről, a Balatonról és 150 gyógyfürdőnkről is beszámol a reklámfilmek Grand Prix-jén „Signum Laudis in Bronze” érmet és oklevelet nyert munka. A nemzetközi TV-csatornákon már nagy sikerrel vetített magyar imázsfilm a közönségszavazatok alapján az osztrákok szívét is meghódította, ami egyáltalán nem meglepő.
 
A most, október 2-án Franciaországban Ezüst Delfin-díjjal gazdagodott filmet Kostil Danila és Kostil Luka rendezte, akik számos művészi igényű reklámot és videoklipet is jegyeznek. Az eredetileg üzbég rendezőpáros 12 évesen telepedett le családjával Budapesten, s gimnáziumi barátaikkal alakították meg első produkciós irodájukat. Danila és Luka mára már mindhárom hazai mobiltársaságnak készített reklámspotokat, dolgozik a Leo Burnettel, filmet forgatott a Milkának és klipet rendezett a The Kolin zenekarnak is.
 
Érdekes a film zenéje, hiszen a ‘You Are’ című számot jegyző Antilope Kid formáció zeneszerzője nem más, mint a The Kolin frontembere, Linczényi Márk, aki Berger Dalmával készítette el ezt az éterien tiszta és a füllbemászó dalt. Mindkettőjük a hazai elektronikus zenei élet meghatározó szereplője.
 
Forrás: Itthon.hu / Pixabay

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Magyarország étele 2023 elődöntő, egy titkos összetevővel

Tizenkét csapat jutott tovább és két tartalékot is megnevezett a zsűri a Magyarország étel…