Főoldal Hírek Átólzéig Ötödszörre is díjazták a Magyarország imázsfilmet

Ötödszörre is díjazták a Magyarország imázsfilmet

5 perc átlagos olvasási idő
0
1,416
 ehaccp_topbanner3.jpg

Ötödszörre is díjazták a Magyarország imázsfilmet

 

Negyedik, Cannes-i díja után a legújabbat a Sanghaji Turisztikai Vásárhoz kapcsolódó megmérettetésen nyerte el a Magyarország imázsfilm november 15-én. A kínai vásáron a ugyanis egyértelmű győzelmet aratott: a Legjobb Turisztikai Imázsfilmnek választották a „More than Expected” alkotást. 

 

Szuggesztív zenéjével, kiváló rendezésével és lenyűgöző képeivel nem csak a  Shanghai Vásár szakmai közönségének tetszést nyerte el, hiszen egy hónapja, október 2-án, Cannes-ban Ezüst Delfinnel jutalmazták a 2013-as imázsfilmünket a turisztikai filmek kategóriájában.

Ekkor Franciaországban, a vállalati filmek díjazására specializálódott Cannes Corporate Media & TV Awards díjátadóján Ezüst Delfin-díjat nyert a puszta-paprika-csárda hármasától jelentősen eltávolodó film, mely a termálvizekre és az innovatív magyar találmányokra helyezte a hangsúlyt.

A tavaly debütált alkotás a berlini Tourism Media Award multimédiaversenyen mérettetett meg először, ahol az ITB Ezüst Medve-díját érdemelte ki, s a zsűri kiemelte a spot erőteljes érzelmi értékét.

Idén júniusban, Spanyolországban nyerte el a legjobb turisztikai imázsfilmnek járó plakettet acsodaszép hazai úti célokat népszerűsítő videó, mely a romantikus épületeinkbe, inspiráló városainkba invitálja a látogatókat.

 
 
Hévízről, a Balatonról és 150 gyógyfürdőnkről is beszámol a reklámfilmek Grand Prix-jén „Signum Laudis in Bronze” érmet és oklevelet nyert munka. A nemzetközi TV-csatornákon már nagy sikerrel vetített magyar imázsfilm a közönségszavazatok alapján az osztrákok szívét is meghódította, ami egyáltalán nem meglepő.
 
A most, október 2-án Franciaországban Ezüst Delfin-díjjal gazdagodott filmet Kostil Danila és Kostil Luka rendezte, akik számos művészi igényű reklámot és videoklipet is jegyeznek. Az eredetileg üzbég rendezőpáros 12 évesen telepedett le családjával Budapesten, s gimnáziumi barátaikkal alakították meg első produkciós irodájukat. Danila és Luka mára már mindhárom hazai mobiltársaságnak készített reklámspotokat, dolgozik a Leo Burnettel, filmet forgatott a Milkának és klipet rendezett a The Kolin zenekarnak is.
 
Érdekes a film zenéje, hiszen a ‘You Are’ című számot jegyző Antilope Kid formáció zeneszerzője nem más, mint a The Kolin frontembere, Linczényi Márk, aki Berger Dalmával készítette el ezt az éterien tiszta és a füllbemászó dalt. Mindkettőjük a hazai elektronikus zenei élet meghatározó szereplője.
 
Forrás: Itthon.hu / Pixabay

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Az Év Friss Húsáru Kereskedője lett a SPAR

A SPAR Magyarország két áruháza is rangos elismerést kapott az Év Boltja 2024 szakmai vers…