Főoldal Hírek Csőposta Kiderült kik a legkedveltebb szakácsok, cukrászok Szegeden!

Kiderült kik a legkedveltebb szakácsok, cukrászok Szegeden!

5 perc átlagos olvasási idő
0
1,874
 ehaccp_topbanner3.jpg

Véget ért az egy hónapig tartó vendéglátós kampány Szegeden, ahol arra kereste a választ a Rádió 88, hogy kik is a legkedveltebb szakácsok, cukrászok illetve pékek. A rádió  hallgatói nevezhették be a kedvencüket a játékba. Hetvennél is több szakembert neveztek be a szegediek, ám közülük csak 53-an vállalkoztak a játékra. Akik elindultak a megmérettetésen, azokat fényképpel, és néhány mondattal jobban is megismerhették azok, akik esetleg csak közvetetten ismerték a versenyzőket.

 

A verseny során a közösségi oldalon, SMS-ben és a Rádió 88 applikációján keresztül lehetett szavazni a szakácsokra. Tehát a verseny nem szakmai verseny volt, hanem szimpátia és kedveltségi megmérettetés.

 

Több 100.000 ember tekintette meg a fényképeket, több 10.000 szavazat érkezett a felületeken, amelyek összesítését követően október 22-én, vasárnap este egy vendéglátós buli keretében átadtuk a díjakat a Hungi Vigadóban. A bulit az október 23-i munkaszüneti nap miatt tették vasárnapra a szervezők, hiszen egy ilyen alkalommal talán kevesebb vendéglátós indul reggel dolgozni, nem készítenek menüket, nincs akkora hajtás, érdekesség, hogy a vendégek negyede azért feltette a kezét mikor a műsorvezető megkérdezte, hogy reggel ki fog dolgozni.

 

Nagy sikerű bulival ünnepelték meg egymást a kollégák, iskolatársak, volt munkatársak, főnökök és persze a felszolgálók, pultosok is eljöttek szurkolni.

 

Oklevélben minden induló részesült, de az arany ecset, habverő, fagylaltos kanál, és pincércsengő csak a legtöbb szavazatot begyűjtők zsebelhették be.

 

A legkedveltebb pék Horváth János lett a Tápai Balázs Pékség munkatársa. Cukrászok közül a torta és sütemény kategóriájában indult ifj. Szabadi István, a Kati Cukrászda oszlopos tagja szerezte meg a legtöbb szavazatot és ezzel lett az abszolút első. A szakácsok közül Kószó Zoltán, az Öreg Honvéd Kisvendéglő rutinos tulajdonosa és főszakácsa végzett az első helyen.

 

A háttérben dolgozó munkások közül 28 munkatárs kapott ajándékot a szegedi Metro Áruháztól, az Unilevertől és a Baromfiudvar 2002 Kft.-től. A Cukrászdiszkont a cukrászokat külön is megajándékozta.

 

Köszönjük, hogy velünk izgultak a szavazáson, velünk buliztak a Hungiban és nem utolsó sorban a számos szavazatot! Köszönjük!

 

További képek IDE KATTINTVA elérhető!

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

Imádjuk, de mennyire ismerjük? Meghökkentő statisztikák a baconről

Kevés olyan étel van, ami nélkül nem tudnánk élni. A bacon biztosan közéjük tartozik. Egyr…