Főoldal Hírek Csőposta Kiderült kik a legkedveltebb szakácsok, cukrászok Szegeden!

Kiderült kik a legkedveltebb szakácsok, cukrászok Szegeden!

5 perc átlagos olvasási idő
0
2,026
 ehaccp_topbanner3.jpg

Véget ért az egy hónapig tartó vendéglátós kampány Szegeden, ahol arra kereste a választ a Rádió 88, hogy kik is a legkedveltebb szakácsok, cukrászok illetve pékek. A rádió  hallgatói nevezhették be a kedvencüket a játékba. Hetvennél is több szakembert neveztek be a szegediek, ám közülük csak 53-an vállalkoztak a játékra. Akik elindultak a megmérettetésen, azokat fényképpel, és néhány mondattal jobban is megismerhették azok, akik esetleg csak közvetetten ismerték a versenyzőket.

 

A verseny során a közösségi oldalon, SMS-ben és a Rádió 88 applikációján keresztül lehetett szavazni a szakácsokra. Tehát a verseny nem szakmai verseny volt, hanem szimpátia és kedveltségi megmérettetés.

 

Több 100.000 ember tekintette meg a fényképeket, több 10.000 szavazat érkezett a felületeken, amelyek összesítését követően október 22-én, vasárnap este egy vendéglátós buli keretében átadtuk a díjakat a Hungi Vigadóban. A bulit az október 23-i munkaszüneti nap miatt tették vasárnapra a szervezők, hiszen egy ilyen alkalommal talán kevesebb vendéglátós indul reggel dolgozni, nem készítenek menüket, nincs akkora hajtás, érdekesség, hogy a vendégek negyede azért feltette a kezét mikor a műsorvezető megkérdezte, hogy reggel ki fog dolgozni.

 

Nagy sikerű bulival ünnepelték meg egymást a kollégák, iskolatársak, volt munkatársak, főnökök és persze a felszolgálók, pultosok is eljöttek szurkolni.

 

Oklevélben minden induló részesült, de az arany ecset, habverő, fagylaltos kanál, és pincércsengő csak a legtöbb szavazatot begyűjtők zsebelhették be.

 

A legkedveltebb pék Horváth János lett a Tápai Balázs Pékség munkatársa. Cukrászok közül a torta és sütemény kategóriájában indult ifj. Szabadi István, a Kati Cukrászda oszlopos tagja szerezte meg a legtöbb szavazatot és ezzel lett az abszolút első. A szakácsok közül Kószó Zoltán, az Öreg Honvéd Kisvendéglő rutinos tulajdonosa és főszakácsa végzett az első helyen.

 

A háttérben dolgozó munkások közül 28 munkatárs kapott ajándékot a szegedi Metro Áruháztól, az Unilevertől és a Baromfiudvar 2002 Kft.-től. A Cukrászdiszkont a cukrászokat külön is megajándékozta.

 

Köszönjük, hogy velünk izgultak a szavazáson, velünk buliztak a Hungiban és nem utolsó sorban a számos szavazatot! Köszönjük!

 

További képek IDE KATTINTVA elérhető!

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

MTÜ: erősebb félévet zártak a vidéki szálláshelyek, mint tavaly

A turizmus 2023-ban vett lendülete továbbra is érezteti hatását. A Nemzeti Turis…