Átólzéig Édes grillezett camambert sajt, pikáns salátával Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2014-11-16 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,370 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Édes grillezett camambert sajt, pikáns salátával Hozzávalók (4 személyre): 2 db camambert sajt 2 evőkanál méz 4 evőkanál olivaolaj 2 db kápia paprika 1 fej lilahagyma 0,01 kg feketebors (őrölt) 1 db narancs 0,5 fej jégsaláta 1 evőkanál dijoni mustár Elkészítés: A camambert sajtot cikkekre vágjuk, majd talpára fordítva, szalamanderban megsütjük. Közben a salátához való alapanyagokat apró kockákra vágjuk, és egy keverőtálba tesszük. Ezután kikeverjük az öntetet. A dijoni mustárhoz elkezdjük szép lassan hozzákeverni az olivaolajat, majd a narancs kifacsart levét és végül a mézet. Ezt hozzákeverjük a feldarabolt saláta alapanyagokhoz, és óvatosan átkeverjük azt, úgy, hogy ne törjük össze! Ezek után már csak a tálalás van hátra. A salátát egy üvegpohárban a tányérra tesszük, majd a grillezett camambert sajtokat mellé helyezzük, amelyeket vékonyan megcsurgatunk mézzel. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Évek óta stagnál a kivándorló magyarok száma Évek óta stagnál a kivándorló magyarok száma Az utóbbi öt évben nem …
Az ünnepi hétvégét követően is magas a foglaltság a Pest megyei szállodákban Az ünnepi hétvégét követően is magas a foglaltság a Pest megyei szállodákban (MTI) – …