Főoldal Hírek Átólzéig Édes grillezett camambert sajt, pikáns salátával

Édes grillezett camambert sajt, pikáns salátával

2 perc átlagos olvasási idő
0
1,370
 ehaccp_topbanner3.jpg

Édes grillezett camambert sajt, pikáns salátával

Hozzávalók (4 személyre):
  • 2 db camambert sajt
  • 2 evőkanál méz
  • 4 evőkanál olivaolaj
  • 2 db kápia paprika
  • 1 fej lilahagyma
  • 0,01 kg feketebors (őrölt)
  • 1 db narancs
  • 0,5 fej jégsaláta
  • 1 evőkanál dijoni mustár

 

Elkészítés:

A camambert sajtot cikkekre vágjuk, majd talpára fordítva, szalamanderban megsütjük. Közben a salátához való alapanyagokat apró kockákra vágjuk, és egy keverőtálba tesszük. Ezután kikeverjük az öntetet. A dijoni mustárhoz elkezdjük szép lassan hozzákeverni az olivaolajat, majd a narancs kifacsart levét és végül a mézet. Ezt hozzákeverjük a feldarabolt saláta alapanyagokhoz, és óvatosan átkeverjük azt, úgy, hogy ne törjük össze!

Ezek után már csak a tálalás van hátra. A salátát egy üvegpohárban a tányérra tesszük, majd a grillezett camambert sajtokat mellé helyezzük, amelyeket vékonyan megcsurgatunk mézzel.

 

Jó étvágyat kívánunk!

 A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4.

www.nagyfatal.hu

 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

2024-ben is indul a #vadateszem kampány

Manapság attól hangos a média, hogy az energiaválságot hogyan éli túl a turizmus, lesz-e e…