Átólzéig Nyárra elkészül Debrecen új turisztikai brandje Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-03-12 4 perc átlagos olvasási idő 0 1,140 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr A kép csak illusztráció! Nyárra elkészül Debrecen új turisztikai brandje A nyári szezonra elkészül Debrecen új turisztikai brandje – közölte a város alpolgármestere kedden Debrecenben, a hétvégén 25. alkalommal megrendezendő utazási szakvásár sajtótájékoztatóján. Széles Diána tájékoztatása szerint a hajdú-bihari megyeszékhely új turisztikai imázsát a hagyományok megőrzése mellett a fiatalos ajánlatok jellemzik majd, termékként kínálva a helyi sajátosságokat. Mindezt egy kézikönyvben rögzítik, amelyet a turisztikai ipar minden szereplőjéhez eljuttatnak. Az alpolgármester kiemelte: a Debrecen és Bécs közötti közvetlen vasúti járatokra alapozva a város májusban Bécsben mutatkozik be, ahol a konkrét programkínálat mellett bemutatják a debreceni páros kolbászt és a város borát is. Széles Diána elmondta azt is, hogy Debrecen iránt évről évre növekszik az érdeklődés: a múlt évben több mint 134 ezer turista kereste fel a várost, 20 ezerrel több, mint egy évvel korábban. A turisztikai adóbevétel ugyanebben az időszakban 13 millió forinttal, 80 millióra nőtt – tette hozzá. Miklósvölgyi Péter, az Utazás és szabadidő vásárt rendező Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője beszámolt arról, hogy a március 13. és 15. között a debreceni Kölcsey Központban megrendezendő kiállításon – amelyet immár harmadik éve ingyenesen látogathatnak az érdeklődők – csaknem 150 kiállító várja majd az érdeklődőket. Elmondta: évek óta hagyomány, hogy egyes régiók, országok díszvendégként mutatják be értékeiket. Az idén a belföldi turizmust az egyik legnépszerűbb úti cél, a Balaton képviseli, a külföldi díszvendég pedig Bulgária lesz – fűzte hozzá. MTI/Pixabay
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Az első szakmai napon túl… 2017. május 11-én került megrendezésre az I.Szakmai nap és Kezünkben a jövő! című konferencia …
Indul az élelmiszerlánc-felügyeleti díj bevallása Május 3-tól lesz elérhető az élelmiszerlánc-felügyeleti díj 2017. évi elektronikus bevallási felülete. Az élelmiszerlánc …