Életmód Nem mindig jók a „mentes” élelmiszerek Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2019-03-03 2 perc átlagos olvasási idő 0 789 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr A kép csak illusztráció! Egyre többen keresik a megváltoztatott összetételű, „mentes” élelmiszereket, de ezek megtévesztőek lehetnek – mondta Miháldy Kinga dietetikus az M1 aktuális csatornán pénteken. Hozzátette: nagyon fontos, hogy csak az válasszon mentes termékeket, akinek diétára van szüksége, hiszen táplálkozásélettani szempontból kiemelten fontos, hogy a szervezetnek megadjunk minden makro- és mikrotápanyagot. Elmondta: a megfelelő étrend kialakításához nagy segítséget nyújt a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének (MDOSZ) 2016 őszén kidolgozott táplálkozási ajánlása, az Okostányér. A gyermekek fejlődése és iskolai teljesítménye szempontjából nem mindegy, hogy a szülők milyen étrendet választanak, és sajnos a családok számos alkalommal a „mentes”, kalóriamentesebb étrendet követik, amely nem szolgálja a gyermekek fejlődését – értékelte Miháldy Kinga. MTI Kép: Pixabay 2022-ben a Huncut szilva herceg lett Magyarország Tortája KSH: 4 millió 739 ezer volt a foglalkoztatottak száma júniusban Megszűnik a papíralapú vendégkönyv Több száz program az idei Szent István-napon Csaknem 180 ezren pihennek idén az Erzsébet-táborokban
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Magyar diákok fejlesztése segíthet megoldani az élelmezés problémáit A feleslegessé vált élelmiszerek újrahasznosítását és egyszerű elosztását segítő interaktív közösségi alkalmazás, a Foodcoin …
Matusz-Vad Sztárséf konferencia Matusz-Vad Sztárséf konferencia A RaM Colosseumban tartotta 2015-ös konferenciáját a Matusz-Vad Zrt. Vendégük …